Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Tavaszi szél illóolajkeverék

Kiszerelés: 30 ml - 5 290 Ft

Frissítő, tavaszi illóolajkeverék

* Kötelező kitölteni

30 ml
5 290 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

A tavaszi szél illóolajkeverék friss, üde virágos illlatával burkolja be a teret. Azoknak ajánljuk, akik vágynak a tavasz üdítő, élettel teli élményével való találkozásra. A benne lévő geránium, citrom és ylang-ylang friss, finom, nőies karaktert kölcsönöz a keveréknek, amibe a pacsuli úgy huppan bele, mint az elfáradt test a puha pamlagra. Az illat átöleli és új életre hívja a lelket.
ALKALMAZÁSA
Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!
ÖSSZETEVŐK
Citrus Limon Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Salvia Officinalis Oil, Citrus Aurantium Peel Oil, Cymbopogon Martini Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Hyssopus Officinalis Oil, Pogostemon Cablin Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil
ELLENJAVALLAT
3 éves kor alatt nem ajánlott.

FIGYELMEZTETÉS
A termék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.
100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!
Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.
Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...