Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Zen illóolajkeverék

Zen illóolajkeverék

Stresszoldó, feszültség oldó, harmonizáló illóolajkeverék.

Kiszerelés: 30 ml
Nincs értékelés
5 690 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Recept
Vélemények

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a környezetükben béke és harmónia legyen. A Zen illóolajkeverékben található narancs, mandarin és atlasz cédrus egyensúlya harmóniát ajándékoz a térnek. A Zen illóolaj keverék a citrus ligetek hangulatát idézi. A benne lévő illóolajok harmóniájának köszönhetően kiváló stresszoldó, feszültség oldó, harmonizáló hatású. Az illóolajkeveréket használhatjuk párologtatóba vagy diffúzorba meditáció, jógateremben, vagy otthoni jógázás során, vagy egyszerűen csak egy csöndes este alkalmával.1 éves kor alatt nem használható.


Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Alkalmazható párologtatva, csuklóra cseppentve, masszázsolajhoz, vagy fürdősóban használva. Párologtatás esetén: Cseppents 8-10 cseppet a tér nagyságától függően a párologtató vízzel teli részébe. A mécseses párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

ELLENJAVALLATOK:

Gyerekszobában fél éves kortól használd.

FIGYELMEZTETÉS:

A Zen illóolajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Litsea Cubeba Fruit Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Citrus Reticulata Peel Oil

Fürdősó
Nyugtató, elcsöndesülő fürdőhöz:

15 csepp Zen illóolajkeverék
2 púpos evőkanál só

Mikor már tele a kád vízzel, a sóra cseppentsd rá a keveréket és tedd a vízbe, majd élvezd az illóolajok jótékony hatását legalább 20 percig.
Szaunázáshoz
10 csepp Zen illóolajkeverék

Cseppentsd bele 100 ml vízbe az illóolajat, majd öntsd a keveréket a forró kövekre és élvezd a testet lelket megnyugtató hatást.