Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Eseményeink, képzéseink

PANAROM AROMATERAPEUTA INTÉZET

A Panarom Aromaterapeuta Intézet előadásain, workshopjain és tanfolyamain a francia (orvosi) és az angol (wellness) aromaterápiába mélyedhetnek el hallgatóink.

Intézetünk 25 éve a legmagasabb szakértelmet, felkészültséget, a legjobb minőséget és élő tudás nyújtja.

Nyitott események és képzések
Nyitott események és képzések
Nyitott események és képzések

Lakossági érdeklődők számára rendszeresen hirdetünk meg olyan Nyitott eseményeket, melyekre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Ezek az alkalmak az aromaterápia otthoni, egy-egy témára szűkített felhasználási lehetőségeibe nyújtanak betekintést (pl. nőiség megélése, az alvás minőségének javítása, szülésáldás, változókor). Ezeken az alkalmakon is ugyanazzal az elhivatottsággal, minőséggel és lelkesedéssel fogsz találkozni, mint az aromaterapeuta képzésünk tanfolyamain.

Online eseményeink
Online eseményeink
Online eseményeink

Az alábbi eseményekhez és tanfolyamokhoz akár otthonról, online formában is tudsz csatlakozni.

Online eseményeink valós időben zajlanak, így ezeket az alkalmakat kizárólag élőben lehet követni. Visszanézésre nincs lehetőség annak érdekében, hogy az előadóval kommunikálni tudjanak a jelenlévők, ezáltal is biztosítva a szakmaiságot.

Az online formában megtartott képzések és előadások laptopról vagy táblagépről érhetőek el. A maximális felhasználói élmény érdekében laptop vagy asztali számítógép használatát javasoljuk az online események követéséhez. Bizonyos funkciók egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan érhetőek el telefonos eszközről.

A jelentkezők részére előzetesen emailben küldjük el az oktatási felületre történő belépéshez szükséges adatokat és további tudnivalókat. A felület a Google Chrome és a Safari böngészőkből működik megfelelően.

Aromaterapeuta képzés
Aromaterapeuta képzés
Aromaterapeuta képzés

Intézetünkben az Aromaterapeuta képzés a háromnapos Aromaterapeuta Alapképzéssel kezdődik, melyen bárki részt vehet. Az Alapképzés célja, hogy lefektessük az aromaterápia tudományos alapjait és hallgatóink megismerkedhessenek a leggyakrabban használt illóolajokkal, növényi olajokkal, aromavizekkel.

Ezt követően hallgatóink jórészt tetszőleges sorrendben vehetnek részt egy-, illetve kétnapos képzéseinken, így mindenki a saját élete ritmusához tudja igazítani a képzés ütemezését. Ezeknek a tematikus blokkoknak és a szakmai gyakorlatnak az elvégzése után jelentkezhetnek hallgatóink a záróvizsgára. A vizsgakövetelmények sikeres teljesítése révén válhatnak tanítványaink Panarom Aromaterapeutákká.

Az Aromaterapeuta képzés során tanítványaink a körülbelül másfél éves képzés alatt elsajátítják az illóolajok fizikai és lelki hatásait, illetve egy speciális harmonizáló aromaterápiás arc- és testmasszírozást. 

A képzésen és a gyakorlatok során megszerzett tudás és tapasztalat alapján levizsgázott hallgatóink megoldással tudnak szolgálni az életben felmerülő általános betegségek kiegészítő vagy egyedi terápiáját illetően, a receptúrákat, terápiákat képesek egyénre szabottan összeállítani.

További események aromaterapeutáknak és hallgatóinknak
További események aromaterapeutáknak és hallgatóinknak
További események aromaterapeutáknak és hallgatóinknak

A végzett aromaterapeutáknak és hallgatóinknak meghirdetett események között olyan továbbképzési szemináriumok találhatóak, melyek már komolyabb aromaterápiás tapasztalatot és nagy elköteleződést igényelnek az aromaterápia iránt. A képzés ezen részén nemzetközi előadók is bekapcsolódnak az oktatásba, hogy minél szélesebb és frissebb tudást biztosíthassunk hallgatóinknak.

2016-ban nemzetközi szinten is elismerték Intézetünk munkáját, amikor a Panarom Aromaterapeuta Intézet felvételt nyert az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetségébe (IFA International Federation of Aromatherapists). Az Intézet tagságán keresztül Panarom végzett aromaterapeutáinknak lehetőségük nyílik arra, hogy közvetlenül az IFA-nál éves tagságot igényeljenek.