Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Ki az aromaterapeuta?

Az aromaterapeuta* munka Intézetünk felfogásában egy segítő tevékenység, mely tudományos alapokon nyugszik, széleskörű szakmai tudásra és az érintés erejére épít. Mindegyik eleme ugyanannyira fontos és a Panarom Aromaterapeuta képzés minden pontján hangsúlyozottan jelen van.

Az aromaterápia ugyanannyira lehet önálló, holisztikus és gyengéd gyógymód, mint kiegészítő eszköz más szakmákhoz kapcsolódóan, így tökéletesen támogathatja a fiziológiás gyógyítást (orvosi-, manuálterápiás-, gyógytornász szakmák mellett), helye van a szüléskísérés során (nőgyógyászok, szülésznők, dúlák, perinatális tanácsadók, szoptatási tanácsadók munkájának segítésével), a szépségápolásban, testkezelések során, vagy az angol aromaterápia hagyományait követve a wellness területén (szállodák, spa központok).

Önálló tevékenységként is szerteágazó lehetőségeink vannak aromaterapeutaként. Végzett aromaterapeutáink egy része a francia aromaterápia hagyományait követve egyéni, szóbeli konzultációkat tart, melyben a segítő beszélgetés elemei hangsúlyosak, van, ahol a test- és arckezelés is része a közös munkának, vannak, akik bizonyos területekre fókuszálnak (pl. szüléskísérés), van, akihez bármilyen kérdéssel fordulhatunk az aromaterápia területén.

Hitünk szerint az általunk 25 éve folyamatosan épített közösség egy olyan közeg, melyben mindig számíthatunk egymás szakmai támogatására, mely a továbbképzési lehetőségekkel, szakmai újdonságokkal a megújulásra ösztönöz és melyben az állandósság és a változás olyan egyensúlyt teremt, amely visszaforgatva a munkánkba, a hitelesség, a szakmaiság és a stabilitás útján tart.

* A hazai szabályozás alapján az Aromaterapeuta képzés nem ad alapot itthon önálló vállalkozás indítására. Így professzionálisan akkor van lehetőség aromaterapeutaként dolgozni, ha emellett egy olyan hivatásra is lehet építeni, ami alapja lehet egy saját vállalkozásnak (így pl. kozmetikus, masszőr, manuálterapeuta, szülésznő, orvos, coach, pszichológus, természetgyógyász).