Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Szakmai gyakorlat

A Világszép Alapítvány több, mint 11 éve dolgozik olyan gyermekekért, akikről a szüleik helyett az állam gondoskodik. Tevékenységük rendkívül szerteágazó: a gyermekeknek rendszeres foglalkozásokat és nyári táborokat szerveznek, önkéntes mesemondóik minőségi időt töltenek a gyermekekkel, illetve mentor programot működtetnek, melynek keretében a gyerekeket egészen fiatal felnőtt korukig segítik.

Valódi kapcsolatokat, szeretetteljes jelent, inspiráló jövőképet adnak a gyerekeknek, ezáltal esélyt a teljes életre.

Wirtz Ágnes, a Világszép Alapítvány megálmodója nyitottságának köszönhetően a Panarom Aromaterapeuta Intézet hallgatói szakmai gyakorlatuk részeként a gyermekeket mentoráló felnőttek fizikai és szellemi feltöltődéséhez járulhatnak hozzá a tanfolyamokon elsajátított Aromazen testmasszírozás gyakorlásával.

Ez számunkra nem csak szakmai gyakorlat, de társadalmi felelősségvállalás is egyben. Hallgatóink lelkesedésükkel és az illóolajos masszázs segítségével a mentorokhoz való kapcsolódáson keresztül áttételesen a gyerekek jóllétét is elősegítik.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni Wirtz Ágnesnek és a Világszép Alapítványnak a lehetőségért, illetve hallgatóinknak a felülmúlhatatlan lelkesedésükért.