Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Aromaterapeuta intézet

A Panarom Aromaterapeuta Intézetet Feller Adrienne alapította 1999-ben. Célja az volt, hogy Magyarországon is kultúrát teremtsen az aromaterápiának úgy, hogy külföldön megszerzett tudását és tapasztalatait a legmagasabb szinten, a legjobb minőségben adja át a téma iránt érdeklődőknek. Az iskola azóta is követi az akkor meghatározott alapelveket és képzi töretlenül Magyarország legszakképzettebb aromaterapeutáit, melyet 2016. decemberében nemzetközi szinten is elismertek: a Panarom Aromaterapeuta Intézet felvételt nyert az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetségébe (IFA International Federation of Aromatherapists).

A Panarom Aromaterapeuta Intézet nagy hangsúlyt fektet a legmagasabb szakértelemre és felkészültségre, a legjobb minőségre, valamint az élő tudásra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy oktatóink maguk is aktív aromaterapeuták, nemzetközi szinten elismert szakemberek, akik rendszeres továbbképzésekkel és a legfrissebb kutatások nyomon követésével fejlesztik tudásukat.

Fontos számunkra, hogy tanítványaink a tanfolyamok során azt a kivételes hozzáállást is megtapasztalják és magukévá tegyék, ami hitünk szerint elengedhetetlen ahhoz, hogy kiváló aromaterapeutákká váljanak. A szakma iránti elhivatottság és szenvedély mellett a természettel való harmónia megteremtését hangsúlyozzuk és az embertársaink, a támaszunkra szorulók iránti empátiát, emberséget.

A Panarom Aromaterapeuta Intézet képzései egyedülállóak, hiszen oktatási anyagunkat a francia- és az angol aromaterápiás irányzatokat ötvözve állítottuk össze. Oktatásunk nem csak az elméleti, de a gyakorlati technikák elsajátítására is nagy hangsúlyt fektet.

Mivel a Panarom Aromaterapeuta végzettség megszerzésének feltételét magas szintre tettük, ezért a nálunk végzett aromaterapeuták jól felkészült, kivételes szakemberek, akik hazánkban éppúgy, mint külföldön kiválóan megállják helyüket.

Intézetünkbe örömmel várjuk orvosok, gyógyszerészek, nővérek, szülésznők, természetgyógyászok, kozmetikusok és minden kedves érdeklődő jelentkezését!