Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Geránium illóolaj párologtatáshoz (Pelargonium asperum Egypte)

Kiszerelés: 30 ml - 6 790 Ft

Édeskés, virág illatú, érzéki illóolaj, rovarriasztó hatással.

* Kötelező kitölteni

30 ml
6 790 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Az illóolajat azoknak ajánljuk, akik szeretik a virágos illatokat, mely a muskátklikkal díszített kert varázslatos hangulatát idézi. A népi tapasztalatok szerint a geránium illata távol tartja a szúnyogokat és más rovarokat. Kellemes illata nyugtatja az idegrendszert is, valamint gombaölő és fájdalomcsillapító hatással bír.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolaj.

Fő biokémiai összetevők:geraniol, citronellol

Felhasznált növényrész:levél

ALKALMAZÁSA

Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

ELLENJAVALLAT

Párologtatás esetén nincs. Várandósság esetén testbedörzsöléshez és aromás fürdőhöz nem ajánljuk.

FIGYELMEZTETÉS

A termék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

Tanúsítványok

Neked ajánljuk még...