Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Damaszkuszi rózsa illóolaj (Rosa damascena)

Kiszerelés: 5 ml - 65 790 Ft

Kiválóan enyhíti a szorongást, az egyik legerősebb afrodiziákum, harmonizáló, hormonálisan kiegyensúlyozó és sejtmegújító hatása is igen figyelemreméltó.

* Kötelező kitölteni

5 ml
65 790 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolaj.

Fő biokémiai összetevők:  nerol, geraniol, citronellol

Felhasznált növényrész: virág    

A legértékesebb illóolajunk, ez nem véletlen ugyanis 1 kg rózsaolajhoz 5 tonna rózsasziromra van szükség, és azért sem az, mert az Igaz Szeretet misztériumába vezet be minket. Több mint 400 féle kémiai összetevőt tartalmaz és az illóolajok közül rezgésszintünket ez az olaj emeli a leginkább. Egy kis ízelítő képességeiből: kiválóan enyhíti a szorongást; feszültség és stresszoldásra is jó, az egyik legerősebb afrodiziákum és harmonizáló, hormonálisan kiegyensúlyozó és sejtmegújító hatása is igen figyelemreméltó. Merjünk többet érezni és igazán szeretni, üzeni nekünk a rózsa…

Ellenjavallat: várandósság első harmada. Epilepsziás betegeknél nagy körültekintéssel alkalmazzuk.

A rózsa illóolaj (Rosa damascena) desztillációt követően viaszokat tartalmaz, melyek az illóolaj kikristályosodását eredményezik. Ez esetben a zárt üveget kis ideig a tenyérben tartava a kéz melegétől vagy langyos vízfürdőbe állítva az illóolaj újra cseppfolyóssá válik.

Az illóolajok alkalmazását illetően kérje ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!

Tanúsítványok

Neked ajánljuk még...