Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Damaszkuszi rózsa illóolaj

Damaszkuszi rózsa illóolaj

Rosa damascena

Az egyik legerősebb női afrodiziákum, hatékony szorongásoldó illóolaj.

Kiszerelés: 5 ml
Nincs értékelés
75 590 Ft
-+
Áruházi készletMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Tanusítványok
Figyelmeztetés
Recept
Biokémiai összetevő
Felhasznált növényrész
Vélemények

A legértékesebb illóolajunk, ez nem véletlen, ugyanis 1 kg rózsaolajhoz 5 tonna rózsasziromra van szükség, A rózsa illóolaja az Igaz Szeretet misztériumába vezet be minket. Több mint 400 féle kémiai összetevőt tartalmaz és ez az olaj emeli a rezgésszintünket a leginkább.

Egy kis ízelítő képességeiből: hatását tekintve az egyik legkülönlegesebb olajunk, mely felhangol a szeretetre. Nem is könnyű ez, de a rózsának természetes. A sajátja. Ezért nagyszerű segítség depresszió, szorongás, félelem oldására. Hatékony az akut és krónikus stressz kezelésében és tökéletes olyankor, amikor úgy érezzük, hogy elszakadtunk saját tiszta természetünktől.

Az egyik legerősebb afrodiziákum, testolajban, parfüm alapanyagaként, masszázsolajban, vagy párologtatva a női energiákat emeli, szorongásoldó hatásánál fogva pedig segít az érzéki helyzetekben való könnyed elmerülésben. Az egész testet és lelket harmonizáló, hormonálisan kiegyensúlyozó hatása miatt nőgyógyászati egyensúly kibillenésekben tud segíteni, sőt, a változókori tünetek egyik legnagyobb gyógyírja.

Sejtmegújító hatása is igen figyelemreméltó, a kozmetikában az érett bőr kezelésében csodás eredmények érhetőek el általa. Engedd, hogy érezz, hogy megnyílj a szeretetre. Ezt üzeni nekünk a rózsa.

A rózsa illóolaj desztillációt követően viaszokat tartalmaz, melyek az illóolaj kikristályosodását eredményezik szobahőmérsékleten. Ez esetben a zárt üveget kis ideig a tenyérben tartva a kéz melegétől vagy langyos vízfürdőbe állítva az illóolaj újra cseppfolyóssá válik. Ugyanez a kikristályosodás figyelhető meg keverékekben is, mely esetben a teendő ugyanúgy a finom, óvatos melegítés.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


Új illóolaj helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Alkalmazható keverékben bőrre kenve, szaglóüvegben, párologtatva.

A rózsa illóolaj desztillációt követően viaszokat tartalmaz, melyek az illóolaj kikristályosodását eredményezik szobahőmérsékleten. Ez esetben a zárt üveget kis ideig a tenyérben tartva a kéz melegétől vagy langyos vízfürdőbe állítva az illóolaj újra cseppfolyóssá válik. Ugyanez a kikristályosodás figyelhető meg keverékekben is, mely esetben a teendő ugyanúgy a finom, óvatos melegítés.

ELLENJAVALLATOK
Epilepszia esetén óvatosan alkalmazd.
Várandósság esetén óvatosan alkalmazd, inkább szaglóüvegben, vagy alacsony cseppszámmal használd az illóolajat.

FIGYELMEZTETÉS
A konkrét recept alkalmazása előtt győződj meg a recept összes összetevőjével kapcsolatban az ellenjavallatokról. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Az illóolajok bőrön való alkalmazásához – az irritáció elkerülése érdekében – javasoljuk növényi olajjal való keverésüket.

nerol, geraniol, citronellol
virág
Szerelemre hangoló luxus testolaj
30 csepp damaszkuszi rózsa illóolaj (Rosa damascena)
2 ml édesnarancs héj illóolaj (Citrus sinensis ze.)
10 csepp ylang ylang illóolaj (Cananga odorata extra)
2 csepp jázmin abszolútum (Jasminum officinalis)
97 ml mandula olaj (Prunus amygdalus)

Használd ezt a testolajat minden nap, ha a szerelem érzését, a szerelemre való képességet szeretnéd erősíteni magadban. A kezeden maradt illatot mélyen és lassan szívd magadba 7x.

Recepthez szükséges termékek
Szaglóüveg depresszió esetén
0,5 ml damaszkuszi rózsa illóolaj (Rosa damascena)
0,5 ml bergamott héj illóolaj (Citrus bergamia ze.)
0,5 ml citromverbéna illóolaj (Lippia citriodora)
0,5 ml dél-amerikai sárgafenyő illóolaj (Pinus pondeRosa)
3 ml jojoba olaj (Simmondsia chinensis)

Napi 5x2 cseppet cseppents a tenyeredbe és hosszan, mélyen szagold meg az illatot 7x. Használhatod masszázsolajként is. Akkor 15-20 ml sárgabarackmag-olajba cseppents 15 cseppet a keverékből.

Recepthez szükséges termékek