Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Atlasz-cédrus illóolaj (Cedrus atlantica)

Kiszerelés: 5 ml - 1 890 Ft

Kiszerelés: 10 ml - 3 190 Ft

Nyirokrendszert stimuláló illóolaj

* Kötelező kitölteni

5 ml
1 890 Ft
10 ml
3 190 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Nyákoldó, gombaölő, nyirokrendszert stimuláló illóolaj. Korpásodásra a legjobb választás, különösen ciprus illóolajjal keverve.

A cédrus magában hordozza az elengedés, a tartás és stabilitás erejét. Csak képzeld magad elé a cédrus megrendítő, ég felé forduló megtartó erejét. Pont ezt adja neked, ha belélegzed, vagy a bőrödön keresztül fogadod be a testedbe.

Használat: Cseppents 8-10 csepp illóolajat diffúzorba vagy mécseses párologatatóba, valamint használhatod fürdővízbe, párologtatáshoz, a tested bedörzsölésére, masszázshoz és szaunába is akár más olajokkal elkeverve. 

Recept:

Korpásodás elleni sampon: 15 csepp cédrus illóolaj (Cedrus atlantica) 15 csepp ciprus illóolaj (Cupressus sempervirens) 100 ml természetes összetevőket tartalmazó sampon A hozzávalókat alaposan keverjük össze, majd heti 1-2 alkalommal használjuk a korpásodás megszüntetésére.

Ellenjavallat: várandósság és 6 éves kor alatt nem ajánlott.

Az illóolajok alkalmazását illetően kérje ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!

A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

A sárga szalag az endometriózis betegség jelképe, a megjelölt termékek segítenek és melletted állnak a legnehezebb pillanatokban is.

Tanúsítványok

Neked ajánljuk még...