Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Top termék PAN
Immunarom illóolajkeverék

Immunarom illóolajkeverék

Immunerősítő, fertőtlenítő illóolajkeverék.

Kiszerelés: 30 ml
Nincs értékelés
5 690 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Recept
Vélemények

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik szeretnék frissíteni a teret.

Az Immunarom a maga fás, fűszeres és citrusosan balzsamos illatával egy meleg burkot von a térbe. A benne lévő illóolajok kiválóan fertőtlenítik, tisztítják a teret és növelik a test és lélek ellenállóképességét.

Alkalmas az egész őszi/téli időszakban otthonunk levegőjének tisztán tartásához, a családunk egészségének védelmére. A benne lévő balzsamos szuhar, a görcsöket feloldó dél-amerikai sárga fenyő és a lelket felszabadító niaouli a szabad légzésre, a teljes jelenlétre hív el.

Üde és egyben erősítő illata karakteres, befogadó érzést ad a térnek. Ebbe az illatba jó megérkezni és csak benne lenni.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


1 éves kor alatt nem használható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Alkalmazható párologtatva, masszázsolajban, a csuklóra cseppentve, vagy fürdőkádban használva.

ELLENJAVALLATOK
Gyerekszobában 6 hónapos kortól párologtatható.

FIGYELMEZTETÉS
Az Immunarom illóolajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Eucalyptus Radiata Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Pinus Sylvestris Oil, Pinus Pinaster Twig Leaf Oil, Cinnamosma Fragrans Oil, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Melaleuca Quinquenervia Oil, Cistus Ladaniferus Resin, Pinus Ponderosa Oil

Párologtatás
Cseppents 8-10 cseppet a tér nagyságától függően a párologtató vízzel teli részébe. A mécseses párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

Ha erőteljesnek érzed az Immunarom illatát, keverheted citrom héj illóolajjal is, tetszőleges arányban. Mivel a citrom héj illóolaja kiváló légfertőtlenítő, így ezen terápiás tulajdonsága nem csorbul az Immunaromnak.

Recepthez szükséges termékek
Szaunázáshoz
10 csepp Immunarom illóolajkeverék

Cseppentsd bele 100 ml vízbe az illóolajat, majd öntsd a keveréket a forró kövekre és élvezd a testet lelket felfrissítő hatást.
Inhalálás légúti megbetegedés esetén
2 csepp Immunarom illóolajkeverék

Forró, de nem tűzforró vízbe cseppentsd bele az illóolajkeveréket, majd letakarva a fejedet, hajolj az edény fölé és lassan, mélyen lélegezd be a párás levegőt, amíg érzed az illatukat. A szemedet ilyenkor csukd be és győződj meg róla, hogy biztonságban vagy a melegvizes edény mellett. A keverék oldja a nyákot, tisztítja a légutakat.