Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Szakmai gyakorlat (1 nap)

.

Ahhoz, hogy leadhassa jelentkezését a felsorolt képzések közül legalább egyet teljesíteni kell.

Megnevezés
 

vagy

Az eseményre jelenleg nincs elérhető időpont

Szakmai gyakorlat (1 nap)

Világszép Alapítvány több, mint 11 éve dolgozik olyan gyermekekért, akikről a szüleik helyett az állam gondoskodik. Tevékenységük rendkívül szerteágazó: a gyermekeknek rendszeres foglalkozásokat és nyári táborokat szerveznek, önkéntes mesemondóik minőségi időt töltenek a gyermekekkel, illetve mentor programot működtetnek, melynek keretében a gyerekeket egészen fiatal felnőtt korukig segítik.

Valódi kapcsolatokat, szeretetteljes jelent, inspiráló jövőképet adnak a gyerekeknek, ezáltal esélyt a teljes életre.

Wirtz Ágnes, a Világszép Alapítvány megálmodója nyitottságának köszönhetően a Panarom Aromaterapeuta Intézet hallgatói szakmai gyakorlatuk részeként a gyermekeket mentoráló felnőttek fizikai és szellemi feltöltődéséhez járulhatnak hozzá a tanfolyamokon elsajátított Aromazen testmasszírozás gyakorlásával.

Ez számunkra nem csak szakmai gyakorlat, de társadalmi felelősségvállalás is egyben. Hallgatóink lelkesedésükkel és az illóolajos masszázs segítségével a mentorokhoz való kapcsolódáson keresztül áttételesen a gyerekek jóllétét is elősegítik.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni Wirtz Ágnesnek és a Világszép Alapítványnak a lehetőségért, illetve hallgatóinknak a felülmúlhatatlan lelkesedésükért.

Időpontokról érdeklődni, jelentkezni a klinika@panarom.hu e-mail címen lehet.

További információ:

oktatas@panarom.hu
+36209731090
1036 Budapest, Perc utca 2. 4. emelet

Bőrgyógyászati megbetegedések (2 nap)
Bőrgyógyászati megbetegedések (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a bőrgyógyászati megbetegedések és tünetek esetén alkalmazható illóolajok, és az ezekhez kapcsolódó, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Emésztő szervrendszer működése és zavarai (2 nap)
Emésztő szervrendszer működése és zavarai (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben az emésztőrendszeri megbetegedések, tünetek esetén alkalmazható illóolajok, és az ezekhez kapcsolódó, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Gyermekgyógyászat (1 nap)
Gyermekgyógyászat (1 nap)

Egynapos elméleti képzés, melyben a gyermekeket érintő megbetegedések és tünetek esetén alkalmazható illóolajokhoz kapcsolódó, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Légúti megbetegedések (2 nap)
Légúti megbetegedések (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a légúti megbetegedéseknél alkalmazott illóolajok, növényi olajok, aromavizek, és az ezekhez fűződő, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Nőgyógyászati megbetegedések (2 nap)
Nőgyógyászati megbetegedések (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a nőgyógyászati megbetegedések esetén alkalmazható illóolajok, növényi olajok, aromavizek, és az ezekhez fűződő, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Reumatikus- és ízületi problémák kezelése (2 nap)
Reumatikus- és ízületi problémák kezelése (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a reumatikus- és ízületi megbetegedések esetén alkalmazható illóolajok, növényi olajok, aromavizek, és az ezekhez fűződő, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Szív- és érrendszeri megbetegedések (2 nap)
Szív- és érrendszeri megbetegedések (2 nap)

Kétnapos elméleti képzés, melyben a szív- és érrendszeri megbetegedések esetén alkalmazható illóolajok, és az ezekhez kapcsolódó, a francia aromaterápia hagyományain alapuló, sokszorosan bizonyított receptek gyakorlati alkalmazását ismerhetitek meg.

Arcmasszírozás (2 nap)
Arcmasszírozás (2 nap)

Gyakorlati arcmasszázs képzés, melyen bárki, előzetes képzettség nélkül elsajátíthatja az arc érintésének, stimulálásának, regenerálásának módját.

Aromazen testmasszírozás I. (4 nap 2 részben)
Aromazen testmasszírozás I. (4 nap 2 részben)

Az aromaterápiás testmasszírozás, ellazítás, visszavezetés gyakorlati elsajátítása.

Aromazen testmasszírozás II. (4 nap 2 részben)
Aromazen testmasszírozás II. (4 nap 2 részben)

Az aromaterápiás testmasszírozás, ellazítás, visszavezetés gyakorlati elsajátítása, folytatva az Aromazen Testmasszírozás I. képzésen megtanultakat.

Aromaterápiás konzultációs módszer (1 nap)
Aromaterápiás konzultációs módszer (1 nap)

Az Aromazen testmasszírozás I. és II. tanfolyamot végzett aromaterapeuta hallgatók számára szervezett elméleti nap, ahol megtanulhatod az egyedi aromaterápiás keverékek készítését.

Aromaterápia Összefoglaló (3 nap)
Aromaterápia Összefoglaló (3 nap)

A háromnapos Összefoglaló tanfolyam egy különleges elméleti és gyakorlati képzés, melyen összegezzük az Aromaterapeuta képzés tananyagát, elsajátítjuk a labormunkát, mely az egyéni keverékek elkészítéséhez szükséges, átismételjük az aromaterápiás test- és arcmasszázs menetét és felkészülünk a vizsga elméleti és gyakorlati részére.

Elméleti és gyakorlati vizsga (2 nap)
Elméleti és gyakorlati vizsga (2 nap)

A kétnapos vizsgán adnak számot hallgatóink magas szintű elméleti és gyakorlati tudásukról. Sikeres vizsga esetén válnak Panarom Aromaterapeutákká.