Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Lélekemelő karácsony illóolaj szett
A magasztos pillanatokért
Termékleírás

Részletek

Kapcsolódj az érzéseidhez, merj nagyot álmodni és élj meg minden pillanatot, amit ajándékba ad az élet neked! A karácsonyt Te hozod el. A Te lelkedben teremtődik meg és azt tudod magad körül létrehozni. Abban segítünk, hogy adunk néhány tippet, hogy hogyan tudsz igazán felkészülni, a lelkedet felhangolni erre a közös ünnepünkre. Advent idején, kezdd el az utat önmagad felé. Ne csak a környezetet, de magadat is tisztítsd meg finom, illatos fürdővel és meditációval. 

CSOMAG TARTALMA

Citrom héj illóolaj BIO (Citrus limonum ze.) * - 10 ml

Tömjén illóolaj (Boswellia carterii) - 10 ml

Atlaszcédrus illóolaj (Cedrus atlantica) - 10 ml

RECEPTEK
Lélekemelő, tisztító fürdő

Citrom héj illóolaj *          7 csepp
Atlasz cédrus illóolaj       7 csepp

A fenti illóolajat cseppentsd rá kettő evőkanál tengeri sóra és helyezd a fürdővizedbe. Engedd meg magadnak ezt a kényeztetést és lélegezz lassan és mélyen. Figyeld a levegő útját és kapcsolódj a belégzés által az Univerzum szeretetéhez, és engedj el minden félelmet a kilégzéssel, ami gátol a továbblépésben. Add magad az érzésnek. Engedd, hogy érezz!

Lélekemelő testolaj az ünnepre hangolódáshoz

Ezt a keveréket akár minden nap használhatod, de Karácsony napján mindenképpen ajándékozd meg magad vele.

Atlasz cédrus illóolaj  3 csepp
Tömjén illóolaj  2 csepp
Citrom héj illóolaj*  5 csepp

A fenti illóolajokat keverd hozzá egy evőkanál sárgabarackmag olajhoz és fürdés után, amikor már minden készen van az ünnephez és már magadra tudsz figyelni, olajozd be vele a tested. És közben mondd ki magadnak:

„Magamba fogadom a Fényt!

Magamba fogadom az Ünnep erejét.”


Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.
Figyelem! A termék fényérzékenyítő hatású, ezért a termék használatát követő 24 órában ne tegye ki bőrét intenzív napnak és szoláriumnak. Érzékeny bőr esetén a termék használatát növényi olajba keverve ajánljuk.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...