Barion Pixel

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 20 000 Ft felett!

Karácsonyi illóolajkeverék szett
Ünnepi párologtatós illóolajkeverékek
Termékleírás

Részletek

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik szeretnék gyönyörű meleg illatba burkolni a saját és szeretteik otthonát a téli zimankó és az ünnep idején. Teremts áldott hangulatot!

Csomag tartalma:

Boldog Karácsony illóolajkeverék (10 ml)

Ezt az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik szeretnék gyönyörű meleg illatba burkolni az otthonukat a téli zimankó és az ünnep idején. Ehhez pedig gyönyörű energiát ad a pacsuli, ami a biztonság erejét ajándékozza, a narancs, mely az öröm érzését teremti meg a térben és a szegfűszeg, mely ráhangol a lassú és ráérős, hópelyhekkel igéző téli hosszú napokra és meghitt estékre.

Összetevők: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Citrus Tangerina Peel Oil, Cinnamomum Cassia Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil

Ellenjavallat: 3 éves kor alatt nem ajánlott

Téli álom illóolajkeverék (10 ml)

Nyugtató, harmonizáló, térillatosító és elalvást segítő illóolajkeverék.

Főbb összetevői: 
mandarin, pacsuli, mirha és ylang-ylang. Alkalmazása: 10-20 csepp (tér nagyságától függően) párologtatóba, diffúzorba téve.

Használata: 4-8 csepp (tér nagyságától függően) párologtatóba, diffúzorba téve.
Advent illatvarázs illóolajkeverék (10 ml)
Advent és téli időszak idején hangulatteremtő illóolajkeverék.

Nyugtató, harmonizáló, feszültségoldó. Az Adventre készülődve az illatok is nagyon sokat segíthetnek. Örömmel ajánljuk az Adventi illatkompozíciót. A lélekmelengető narancs-ágyba gyömbért, kardamomot, fahéjat és feketeborsot tettünk. Ezt a meleg illatkompozíciót tovább fűszereztük vetiverrel és egy csipet szerecsendióval. Alkalmazható párologtatóba téve, 8 cseppet masszázsolajhoz hozzáadva, de akár a csuklóra is tehető, és úgy a  haj tövébe dörzsölve körüllenghet minket az Advent illata.

Használata: 4-8 csepp (tér nagyságától függően) párologtatóba, diffúzorba téve.
Főbb összetevői:
gyömbér, narancs és vetiver illóolajok

Ellenjavallat:
3 éves kor alatt nem ajánlott


Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.
Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...