Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Geránium illóolaj (Pelargonium asperum Egypte)

Kiszerelés: 5 ml - 3 690 Ft

Kiszerelés: 10 ml - 6 590 Ft

Gombaölő és fájdalomcsillapító illóolaj.

* Kötelező kitölteni

5 ml
3 690 Ft
10 ml
6 590 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Gombaölő és fájdalomcsillapító hatással bír. Szabályozza a faggyúmirigyek működését, ránctalanító és sebgyógyító.

Az illóolajat azoknak ajánljuk, akik szeretik a virágos illatokat, mely a muskátklikkal díszített kert varázslatos hangulatát idézi. A népi tapasztalatok szerint a geránium illata távol tartja a szúnyogokat és más rovarokat. Kellemes illata nyugtatja az idegrendszert is. 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolaj.

Fő biokémiai összetevők: geraniol, citronellol

Felhasznált növényrész: levél

Minőségi tanúsítványok:

Gombaölő és fájdalomcsillapító illóolaj. Minden bőrtípus számára kiegyensúlyozó hatással bír. Szabályozza a faggyúmirigyek működését, ránctalanító és sebgyógyító.

Bőrgomba elleni keverék:

  • 1 ml geránium illóolaj (Pelargonium asperum Egypt)
  • 1 ml teafa illóolaj (Melaleuca alternifolia)
  • 1 ml pálmarózsa illóolaj(Cymbopogon martinii)
  • 2 ml körömvirágolaj (Calendula officinali)

Naponta 3 alkalommal 5-8 cseppet tegyünk a kezelni kívánt területre 4 héten át, majd egy hét szünet után, ha szükséges a kezelés megismételhető. Az illóolajok alkalmazását illetően kérje ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!

Ellenjavalt: Várandósság ideje alatt használata nem ajánlott

Figyelmeztetés

A termék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

Tanúsítványok

Neked ajánljuk még...