Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Illatos afrodiziákumok, nem csak Valentin-napra

2024 február 08.
Böröcz Borbála

2023-ban oly sok jelzővel lehetne illetni világunkat, oly sok szempontból. A szexualitás felől nézve egy nagyon kettős képet látok. Meztelen női testtel reklámozzák az ablakpárkánytól a női harisnyán át a frissen sült kakaós csigát is. Mindenhol túlszexualizált képeket látok, a lányok, asszonyok sokszor minden portékájukat kiteszik az ablakba. Hol van Bartis Attila A vége című könyvének Imolkája, aki egy alsó és felső gomb begombolásának elfelejtésével is megbolondította fél Mélyvárat. „A férfiak számára pedig messze túl volt a valószínűség határán...”

 

Nagyon nehéz úgy megbolondítani a jó értelemben bárkit is, ha mindent megmutatok magamról, ha minden és azonnal látható, elérhető és szabad.

 

Esther Perel pszichoterapeuta, a tartós párkapcsolat szexuális életének felkent szakértőjeként ír arról, hogy a szexualitáshoz távolság és autonómia kell, míg . Ez az ellentmondás akkor is kihívásokkal teszi tele a hosszútávú kapcsolatok szexuális életét, ha azt nem nehezítik egyéb tényezők.

 

Nehéz arra vágyni, ami tálcán kínálja magát, és nehéz arra vágyni, ami ismerős, tegnap is ott volt és holnap is ott lesz. Ez teszi oly vonzóvá a természetes hatóanyagú, afrodiziáló illóolajokat. De mit jelent az a XXI. században, hogy afrodiziákum? Mit tud még jelenteni, amikor mindenre van már legális vagy illegális szer, gyógyszer? És hogyan segíthet az aromaterápia?

 

Egy nő arra a kérdésre, hogy mikor kívánja a partnerét, a szeretkezést, mikor tudja beleengedni magát a szexuális helyzetbe, mikor tudja magát elengedni annyira, hogy a kontrollt kiadja a kezéből, sokszor azt a választ adja, hogy ha önmagát vonzónak, szépnek, csábítónak és ellenállhatatlannak látja, ha saját magát el tudja fogadni a tökéletlenségeivel együtt, ha el tudja hinni, hogy kívánatos, ha jelen tud lenni a pillanatban, percben, órában, ha kizárólagosan tud arra figyelni, hogy mi történik kettejük között.

Egy férfinak a vágya, potenciája múlhat azon, hogy el tudja-e hinni, hogy megtartja a nőt, hogy képes kielégíteni, hogy elég izgalmas-e, hogy a magabiztossága átsüt-e a textilen.

 

Ezek a körülmények, kételyek akkor is túlmutatnak a fizikai valóságon, izomtömegen, narancsbőrön, szilikonon és hialuron savon, ha a fizikai erőnlét és egészség szükségképpen pozitívan befolyásolja a szexuális életet, hiszen az egészséges, rugalmas erek több és frissebb vért tudnak a kellő helyre pumpálni és ott is tartani.

 

De a francia aromaterápia gyógyító és egészségmegőrző eszköztára a vérbőségfokozáson túl mutat. Abban segíti a nőt, hogy tudja szeretni magát, a lelkét és a testét, hogy lássa magát értékesnek, hogy tudjon laza lenni, mosogatáson innen, kongresszuson túl, hogy tudja meglátni az élet napos és kerek oldalát, hogy a problémákat tudja félretenni fél-egy órára, és természetesen vérbőséget is tudunk okozni aromaterápiával.

 

A férfiakat a természetes illóolajok a belső erő felszításában tudják támogatni, abban, hogy a saját értékességükkel úgy legyenek tisztában, hogy ezzel nem mások értékét kicsinylik le, táplálják a kitartást, a kreativitást.

 

Az érintés, az illóolajos masszázs pedig mindkét fél számára megnyitja a kapukat és utakat egymás felé. Időt ad a megérkezésre, időt ad a vágy felszabadítására és az egymásra, és egymás testére hangolódásra. Az aromaterápia az időt ajándékozza neked, hogy tudj megérkezni, tudd kivárni, amíg a másik megérkezik, ha te gyorsabban haladnál.

 

Illóolajos masszázsra használhatod a Panarom két intim olajkeverékét. A Jóni olaj  női misztériumolaj felnőtt lányoknak és asszonyoknak. Használhatod az intim testrész fertőzésének megelőzésére, de én most a szexuális önismeret fejlesztésére, a szexuális együttlét örömének fokozására ajánlom. Masszírozhatja vele a párod a teljes testedet, vagy csak a hátad, hasad, csípőd és az intim területeket. Ennek a 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó olajkeveréknek a párja a Lingam olaj , amit ugyanígy lehet használni, csak a férfiak masszírozására készült. A Jóni olaj jól használható síkosítóként is. A várandósság alatt erre a célra a Hold olajat használd.

 

Női afrodiziákumként a saját magadhoz való kapcsolódást, szeretetet, saját magad szépségébe és épségébe vetett hitet és bizalmat erősítheted a damaszkuszi rózsa , a jázmin és az ylang ylang mono illóolajokkal. Ezeket az illóolajokat leginkább bőrre kenve, testolajban, masszázsolajban ajánlom használni, rendszeresen, a mindennapokban. Valentin-napra készülve pedig diffúzorba cseppentve meghitt, intim energiával töltheted fel az otthonod.

  

Készítsd el ezt az olajkeveréket és használd mindennap. Segít benne, hogy úgy szeresd magad, ahogy éppen ma vagy. Ne a két évvel ezelőtti és ne is a három hónap múlva elérendő önmagadat, hanem azt, ami ma adatik. Mert a Pároddal ma tudsz összebújni, csak ma tudod megérinteni, csak ma tudod átadni magadat az ölelésének.

 

Testolaj nőknek:

 

10 csepp damaszkuszi rózsa illóolaj

4 csepp jázmin abszolútum

4 csepp ylang ylang illóolaj 

20 csepp keserűnarancshéj illóolaj

20 csepp citromhéj illóolaj

50 ml kókuszolaj

50 ml hidegen sajtolt napraforgómag olaj 

Fürdés után használd ezt a testolajat a még nedves bőrödön és lassú, finom mozdulatokkal masszírozd be a bőrödbe. Vedd észre a tested természetes szépségét, vedd észre, hogy a tested működik és szolgál téged. Arra tereld a figyelmed, ami megadatott, amit szeretsz magadon, a hajad szépségére, színére, a hajlékonyságodra, az erődre, a dús keblekre. A tenyereden maradt illatot mélyen, hosszan lélegezd be minden alkalommal, hogy az illóolajok természetes molekulái kapcsolódni tudjanak a testeddel és lelkeddel.

 

Párologtatóba a Szeretlek illóolajkeveréket ajánlom, hogy a saját magad és a párod szeretetét feltüzeld vele.

 

Férfiaknak szintén a masszázsolaj az egyik legjobb választás, amivel erősítheted őt abban az erőben, ami megvan benne. Az érintés mindig megtartó erővel bír, mindig azt az üzenetet hordozza, hogy fontos vagy, hogy szeretlek, hogy szeretek hozzád érni. Olyan egyszerű és annyi tartalom van benne, használjátok! A vetiverből kinyert illóolaj maga a stabilitás, az atlasz cédrusolaj erőt ad, azt támogatja, hogy a nehézségek ellenére is kitartó maradj, a pacsuli az áramlást biztosítja, a szantálfa illata segít kapcsolódni önmagad belső magjához, megtalálni az utat ahhoz, akivé válni szeretnél.

 

Masszázsolaj férfiaknak:

 

4 csepp pacsuli illóolaj

5 csepp atlasz cédrus illóolaj

4 csepp szantálfa illóolaj

2 csepp vetiver illóolaj

20-25 ml sárgabarackmag-olaj 

 

Élvezzétek az életet és egymás testét, egymás gondolatait Valentin-napon és azon túl is, támogassátok egymásban az elhivatottságot, a lendületet, a hitet. Ezek az energiák a többszörösét hozzák vissza egy kapcsolatba, ha kölcsönösségen, beszélgetésen és közös döntésen alapulnak. A természetes illóolajokban rejtőző afrodiziákumok eszközök, hogy önmagad legjobb verziójává válhass.

 

*Lepd meg a szíved választottját vagy saját magadat a szerelem illataival és olajaival Valentin-nap alkalmából most 15% kedvezménnyel! Szerezd be a tökéletes meglepetést a webshopban és a Mammut, Panarom Store-ban!

Adrienne Feller

FELLER ADRIENNE & TOBAI ÁGOTA

"Az illóolajok iránti szenvedélyünk több, mint két évtizede tart és ennél már csak a barátságunk kezdete nyúlik messzebbre. Karöltve járunk az élet és az illatok útján. Együtt tanítunk és tanulunk, nevetünk és sírunk. Különbözőségünk és hasonlóságunk erősíti a barátságunkat. Mások vagyunk és mégis egyformák. Ebben a blogban nem csak aromaterápiáról olvashatsz, hanem az életről szőtt gondolatainkról, élményeinkről és érzéseinkről. Tarts velünk, jó olvasást!"