Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Szeretlek illóolajkeverék

Szeretlek illóolajkeverék

Találkozz szíved hangjával, hogy merj szeretni és szeretetet befogadni

Kiszerelés: 10 ml
Nincs értékelés
4 390 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Recept
Vélemények

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik vágynak arra, hogy a szívük hangjával találkozzanak.
A keverékben lévő jázmin, damaszkuszi rózsa, narancs és gyömbér a legfinomabb módon szólítja meg a szívet és lelkesíti, hogy merjen szeretni és szeretetet befogadni.

"A magyar nyelv olyan szépen és egyszerűen fejezi ki a szer-etet szóval, hogy mennyire fontos és az egyetlen megtartó energia a szeretet. Nincs ennél fontosabb éltető erő. A Szeretlek illatkompozícióba bele tettem a rózsát, hogy a szíved ajtaját megnyissam, a jázmin a lelked melegségével kapcsol össze, a vetiver pedig összeköt a föld erejével, ami stabillá tesz, hogy minden helyzetben megőrizd a lényeget: a szeretetre való képességedet."

Feller Adrienne100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Alkalmazható párologtatva, csuklóra cseppentve, masszázsolajhoz, vagy fürdősóban használva.
Párologtatás esetén: Cseppents 8-10 cseppet a tér nagyságától függően a párologtató vízzel teli részébe. A mécseses párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

ELLENJAVALLATOK
Nincs

FIGYELMEZTETÉS
A Szeretlek illóolajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Rosa Damascena Flower Extract, Zingiber Officinale Root Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil

Parfümként használva
Naponta 3x1-2 cseppet cseppents a csuklódra, dörzsöld össze a két kezedet és onnan mélyen, hosszan szagold meg az illatot, majd a csuklódon maradt illóolajat dörzsöld bele a hajadba, hogy az illat veled maradjon.

Használd a Szeretlek illóolajkeveréket, ha a szeretet érzését szeretnéd erősíteni magadban, ha a vágy a szerelemre megérett Benned, vagy ha a szerelem érzésében élsz és ennek megélését szeretnéd kiteljesíteni.
Masszázsolaj
8 csepp Szeretlek illóolajkeverék
15-20 ml sárgabarackmag-olaj (prunus armeniaca)

Használd ezt a keveréket, ha a szeretet, a szerelem érzését szeretnéd erősíteni magadban.

Recepthez szükséges termékek