Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Babaváró ajándékcsomag

Kiszerelés: 1 darab - 13 490 Ft

Különleges, négy mama-baba termékből álló ajándékcsomag

* Kötelező kitölteni

1 darab
13 490 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Különleges ajándékcsomag a mamák és babáik számára a legkedveltebb Panarom mama-baba termékekkel.
Az ajándék díszdobozban található termékek szettben vásárolva most kedvezményesen* lehetnek Tiéd!

CSOMAG TARTALMA

Méhecske bőrfeszesítő masszázsolaj (10 ml)
A masszázsolaj növényi összetevőinek köszönhetően a szülés után intenzíven, mélyen regenerálja, feszesíti a has bőrét.
Alkalmazása: naponta háromszor 7-10 csepp olajat kenj az alhas területére.

Ezerjó gátolaj (10 ml)
Az Ezerjó olaj kiválóan alkalmazható a szülés utáni érzékeny gáti szakasz bőrének ápolására és regenerálására, a hámosítás elősegítésére. Különleges növényi összetételének köszönhetően használata segíti a bőr eredeti állapotának helyreállítását és a feszülő érzés enyhülését. A gáti szakasz mellett a bőr egyéb területeinek nyugtatására, regenerálására is alkalmazható.
Alkalmazása: Naponta 5x3 cseppet óvatosan oszlass el a gáti szakaszon.

Napsugár kenőcs (50 ml)
Újszülött kortól alkalmazható. A Napsugár kenőcsben található nyugtató, ápoló és víz-lepergető hatóanyagoknak köszönhetően rendszeres használatával megakadályozható a baba popsijának kipirosodása. A kenőcs segíthet továbbá a náthától, a sok orrfújástól kipirosodott orr bőrének regenerálásában, csakúgy, mint a szélfújástól, a hideg levegőtől kipirosodott kézfejek, a kicserepesedett ajkak és a berepedezett sarokbőr ápolásában. A készítmény alkalmazható szoptatós anyukák kisebesedett, berepedt, fájós mellbimbójának nyugtatására is, így használva a kenőcsöt a következő szoptatás előtt lemosva távolítsuk el az esetleges maradékot.
Alkalmazása: a megtisztított, szárazra törölt bőrfelületre vékonyan vigye fel a kenőcsöt, naponta maximum 10 alkalommal.

Florelle citromfű permet (200 ml)
Újszülött kortól használható. Nyugtató és ápoló összetevőinek köszönhetően kiválóan alkalmazható a kisbaba fürdetésénél. A keverékben található természetes citromfű- és damaszkuszi rózsa aromavizek nemcsak az idegrendszerre, hanem a bőrre is kiegyensúlyozóan és megnyugtatóan hatnak. A Florelle Citromfű Permet minden fürdetést bensőséges, testet és lelket egyaránt harmonizáló élménnyé varázsol.
Alkalmazása: Babafürdetésnél 20 fújásnyi mennyiséget pumpálj a kiskád vizébe.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevőik miatt a termékek illata és színe enyhén változhat. A keverékek opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

* Lakossági vásárlás esetén a csomag 10% kedvezménnyel kapható, szakmai vásárlás esetén a díszdoboz ajándék.

 

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...