Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Athene - védelem, olajkeverék

Kiszerelés: 5 ml - 3 690 Ft

A bölcsesség istennőjének illata

* Kötelező kitölteni

5 ml
3 690 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Ez a zöld fenyőerdőket idéző illatú olajkeverék Athene, a bölcsesség és a női mesterségek istennőjének minőségét erősíti bennünk. Felszínre emeli a legmélyebb bölcsességet, higgadtságot és a határozottságot.

ALKALMAZÁSA
- Belélegezve: az üvegcséből vagy tenyérbe cseppentve (1 csepp) lassan, mélyen belélegezve az illatot egymás után 7-szer. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: "Magamba fogadom a békét, a határozottságot.", "Erős és bátor vagyok". Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását.
- Parfümként: egy-két cseppet a fültő területére kenni vagy a pulzuspontokon eloszlatni.

ÖSSZETEVŐK
jojobaolaj, babér illóolaj, kanadai feketefenyő illóolaj, kanadai csapfenyő illóolaj, keskenylevelű eukaliptusz illóolaj, római kamilla illóolaj

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!
Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...