Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Artemis - szabadság, olajkeverék

Kiszerelés: 5 ml - 2 990 Ft

A Hold és a vadászat istennőjének illata

* Kötelező kitölteni

5 ml
2 990 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

A friss, zöld energiát adó olajkeverék Artemis, a Hold és a vadászat istennőjének minőségét erősíti bennünk. Felszínre emeli a céltudatosságot, a lendületet, a fókuszt és a természet iránti tiszteletünket.

ALKALMAZÁSA
- Belélegezve: az üvegcséből vagy tenyérbe cseppentve (1 csepp) lassan, mélyen belélegezve az illatot egymás után 7-szer. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: "Magamba fogadom a céltudatosságot.", "Lendületes és fókuszált vagyok". Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását.
- Parfümként: egy-két cseppet a fültő területére kenni vagy a pulzuspontokon eloszlatni.

ÖSSZETEVŐK
jojobaolaj, atlaszcédrus illóolaj, citromhéj illóolaj, niaouli illóolaj, erdeifenyő illóolaj, rozmaring ct cineol illóolaj, marokkói kakukkfű illóolaj, ciprus illóolaj, borsmenta illóolaj, orvosi zsálya illóolaj, illatos ibolya

Figyelem! A termék fényérzékenyítő hatású, ezért a termék használatát követő 24 órában ne tegye ki bőrét intenzív napnak és/vagy szoláriumozásnak.
100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!
Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...