Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Züm-züm csomag

Kiszerelés: 1 darab - 10 990 Ft

Szúnyogcsípés előtt és után

* Kötelező kitölteni

1 darab
10 990 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Neked állítottuk össze a Züm-züm csomagot, hogy a pihenés ne a zavaró zümmögésről vagy a viszkető pöttyökről szóljon. A csomagban található a Züm-züm hűsítő gél, valamint a Züm züm test- és térpermet jó szolgálatot tesz szúnyogcsípések előtt és után egyaránt, valamint a bennük lévő illóolajok miatt a népi megfigyelések alapján a kullancsok is messzire elkerülik. A friss citrusos illatú Jávai citronella illóolaját párologtatóba téve messzire kerülik a szúnyogok és egyéb rovarok.
+ AJÁNDÉK Panarom vászon laptáskával!*

A CSOMAG TARTALMA:

Züm-züm test- és térpermet

Természetes összetevőkből álló szúnyogriasztó permet, mely hatékonyan alkalmazható szúnyogcsípések megelőzésére. Gyerekeknek és felnőtteknek egyeránt kiváló. A benne található növényi összetevők kémiai tulajdonságaiknak köszönhetően segítenek a szúnyogok és kullancsok távoltartásában, de csökkentik a csípés okozta irritációt is.

ALKAMAZÁSA

Permetezd az érintett bőrfelületre, majd a kezeddel oszlasd el egyenletesen. Alkalmazása szükség szerint ismételhető. Ne permetezd közvetlenül az arcbőrre, a tenyeredből vidd fel az arcodra a szem és száj környékét szabadon hagyva. Levegőbe vagy textíliákra is permetezhető. Szövetekre való alkalmazás előtt végezz próbát egy kevéssé látható, kis felületen!

3 hónapos kortól használható.

 

Züm-züm gél

Gyermekekre is kenhető természetes gél, mely kiválóan alkalmazható szúnyogcsípés előtt és után. A benne található geránium- és ciromcirok illóolajok a népi megfigyelések alapján segítenek a szúnyogok távoltartásában. A benne lévő vietnámi eukaliptusz csökkenti a csípés okozta irritációt is.

ALKALMAZÁSA

Vékonyan kend be az érintett bőrfelületet. Alkalmazása szükség szerint ismételhető.

3 hónapos kortól használható.

 

Jávai citronella illóolaj párologtatáshoz (Cymbopogon winterianus)

Kellemes és friss illatú szúnyog- és rovarriasztó illóolaj. Gyerekek mellett, 0 hónapos kortól használható.

ALKALMAZÁSA

Cseppentsen 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyja felügyelet nélkül!

ELLENJAVALLAT

Nincs.

*Lakossági vásárlás esetén a Panarom vászon laptáska a csomag része, szakmai vásárlás esetén a hátizsák szakmai áron kerül felszámításra.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...