Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Züm-züm csomag

Züm-züm csomag

Szúnyogcsípés előtt és után

Nincs értékelés
9 490 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

Neked állítottuk össze a Züm-züm válogatást, hogy a pihenés ne a zavaró zümmögésről vagy a viszkető pöttyökről szóljon.

A Züm-züm hűsítő gél, valamint Züm-züm test- és térpermet jó szolgálatot tesz szúnyogcsípések előtt és után egyaránt, valamint a bennük lévő illóolajok miatt a népi megfigyelések alapján a kullancsok is messzire elkerülnek. A friss citrusos illatú Jávai citronella illóolaját párologtatóba téve távol tarthatod a szúnyogokat és egyéb rovarokat.

Az ajánlatban 50% kedvezménnyel lehet a Tiéd a párologtatáshoz szánt Jávai citronella illóolaj!


A csomag tartalma:

Züm-züm test- és térpermet (50 ml)

Természetes összetevőkből álló test- és térpermet, mely hatékonyan alkalmazható szúnyogcsípések előtt és után. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kiváló. A benne illóolajok a népi megfigyelések alapján segítenek a szúnyogok és kullancsok távoltartásában. 

Züm-züm gél (50 ml)

Természetes hűsítő gél, amely kiválóan alkalmazható szúnyogcsípés előtt és után. A Züm-Züm gél gyerekeknek és az egész családnak kiváló, természetes összetevőinek köszönhetően. A benne található geránium- és ciromcirok illóolajok a népi megfigyelések alapján segítenek a szúnyogok és kullancsok távoltartásában. 

Jávai citronella illóolaj párologtatáshoz (30ml)

Friss, citrusos illatú szúnyog- és rovarriasztó, párologtatásra szánt illóolaj. Az illóolajat azoknak ajánljuk, akik vonzódnak a citromos, egyben édes illatokhoz. A népi tapasztalatok szerint a jávai citronella távol tartja a szúnyogokat és a rovarokat. Nyári estéken kiváló választás a tér illatosítására. Alkalmazható keverékben, vagy önállóan párologtatva, masszázsolajban, a csuklóra cseppentve, vagy fürdőkádban használva.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Züm-züm test- és térpermet (50 ml)

Permetezd az érintett bőrfelületre, majd a kezeddel oszlasd el egyenletesen. Alkalmazása szükség szerint ismételhető. Ne permetezd közvetlenül az arcbőrre, a tenyeredből vidd fel az arcodra a szem és száj környékét szabadon hagyva. Levegőbe vagy textíliákra is permetezhető.

Szövetekre való alkalmazás előtt végezz próbát egy kevéssé látható, kis felületen!

Züm-züm gél (50 ml)

Vékonyan kend be a szabad testfelületet. A maximális hatás elérése érdekében a bekenést szükség szerint, rendszeresen ismételni szükséges. Szúnyogcsípés esetén pontszerűen, vastagabban kend be a csípés helyét. Ismételd szükség szerint.

Jávai citronella illóolaj párologtatáshoz (30ml)

Párologtatás: Cseppents 8-10 cseppet a tér nagyságától függően a párologtató vízzel teli részébe.

A mécseses párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

Keverheted más, rovarriasztó hatású illóolajokkal is.

ELLENJAVALLAT
A Züm-züm gél, és a Züm-züm test- és térpermet 3 hónapos kor fölött használható.

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható!