Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Vigyázok Rád csomag

Kiszerelés: 1 darab - 17 990 Ft

Immunrendszert támogató csomag 6 hónapos kortól

* Kötelező kitölteni

1 darab
17 990 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

A csomagban megtalálhatóak a legjobb immunrendszert támogató keverékeink, melyet 6 hónapos kortól egészen iskolás gyerekek is használhatnak.
Támogasd a szervezeted 100% tisztaságú természetes illóolajokkal! 

AJÁNDÉK Panarom vászon laptáskával! *

Fénylő csillag (10ml)  

A bababarát illóolaj keverék légfrissítő, fertőtlenítő hatásával jó szolgálatot tehet a betegségek megelőzésében és kezelésében.
Használat:
A szoba méretétől függően 5-7 cseppet tegyünk vízzel telt párologtatóba. 

Bébelle balzsam (50ml)

Jótékony összetevői révén nyákoldó, köptető hatású, melyet korhatár nélkül alkalmazhatunk gyermekeknél nátha és köhögés esetén.
Használat:
Mogyorónyi mennyiséget oszlassunk el a mellkas és a hát felső szakaszán naponta kétszer. 

Leo varázsolaja (30ml)

Az olajkeverék természetes összetevőinek köszönhetően nyugtatóan, regenerálóan hat a bőrre, hozzájárul a bőrfunkciók optimális működéséhez. A bőr szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, sokszor jelezheti annak normálistól eltérő, csökkent működését.
Használat:
Naponta egyszer 6-6 cseppet kenjen a mellkas és a hát területére reggelenként és gyöngéd mozdulatokkal masszírozza be a gyermek bőrébe. Ezt ismételjük 5 napon át, majd hagyjunk 2 nap szünetet.
Figyelmeztetés:
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység esetén használata nem ajánlott. Használata 6 hónapos kor után ajánlott! TÁROLÁS Gyermekek elől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25˚C -on tárolandó. Nem fagyasztható!

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

 *Lakossági vásárlás esetén a Panarom laptáska a csomag része, szakmai vásárlás esetén a laptáska szakmai áron kerül felszámításra.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...