Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Vigyázok Rád csomag

Vigyázok Rád csomag

Immunrendszert támogató csomag 6 hónapos kortól

Nincs értékelés
20 390 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

A csomagban megtalálhatóak a legjobb immunrendszert támogató keverékeink, melyet 6 hónapos kortól egészen iskolás gyerekek is használhatnak. Támogasd a szervezeted 100% tisztaságú természetes illóolajokkal!

A csomag tartalma:

Fénylő Csillag illóolajkeverék (10 ml) Fertőtlenítő, légfrissítő illóolajkeverék. Az illóolajkeverék növényi összetevőinek köszönhetően párologtatóba cseppentve fertőtleníti és frissíti a gyermek szobájában a levegőt. A Fénylő csillag illóolaj összetétele jó szolgálatot tehet betegség idején, illetve annak megelőzésében a levegő fertőtlenítésével. A Fénylő csillag illóolajkeverékben helyet kapó citrom és niauli illóolajok fertőtlenítik és frissítik a levegőt, ezáltal segítenek a betegségek megelőzésében, a grapefruit és orvosi levendula illóolajok nyugtató, idegrendszeri kiegyensúlyozó hatásukkal segítenek a betegség napjait könnyebbé tenni, a mirtusz és niauli illóolajok segítik a könnyebb légzést. Újszülött kortól használható.

Bébelle balzsam (50ml) Nyákoldó, köptető hatású mellkas balzsam. Ez a balzsam természetes összetevőinek köszönhetően nyugtató hatású, és könnyíti a légzést, oldja a nyákot. Népi megfigyelések alapján a benne lévő illóolajok és növényi kivonatok jótékonyan hatnak a náthás és köhögéses időszakban, segítik a légutak tisztulását. A Bébelle balzsamban lévő rózsafa, hofa, citromos eukaliptusz illóolajok nyákoldó hatásánál fogva segítik a hurutos betegségek gyógyulását, az orvosi levendula, a majoránna, a bazsalikom illóolajok nyugtató, görcsoldó hatásuknál fogva enyhítik a görcsös köhögést. A balzsamban található fekete bodza kivonat szintén köhögéscsillapító hatású. Újszülött kortól használható.

Leo varázsolaja (30ml) Immunerősítő olajkeverék gyerekeknek. A Leo varázsolajban lévő illóolajok nyugalmat és biztonságot ajándékoznak gyermekednek. A népi megfigyelések szerint a benne lévő illóolajok és növényi olajok erősítően hatnak az emberi szervezetre, növelik annak ellenálló képességét. A Leo varázsolajban szereplő eukaliptusz radiata, a rózsafa, a tömjén, a kanadai csapfenyő illóolajok erősítik az immunrendszert, fertőtlenítő és nyákoldó hatásuk van, így óvják gyermekedet a fertőző légúti betegségektől. A brazíliai eukaliptusz, a babér, a bergamott illóolajoknak önbizalomerősítő, nyugtató, idegrendszert harmonizáló hatásuk által könnyedebb a gyermekednek a közösségben megtalálni a saját helyét, olyannak lenni, amilyen ő valójában, a mirha és a tömjén illóolajok pedig védelmet jelentenek a gyermeked számára.Újszülött kortól használható.


Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Fénylő Csillag illóolajkeverék (10 ml) 3-7 cseppet tegyünk a vízzel telt illóolaj párologtatóba. A párologtatót soha ne hagyd felügyelet nélkül! Használd vendégek érkezésekor, az egész őszi-téli időszakban megelőzésre, illetve betegség idején. Újszülött kortól használható. Bébelle balzsam (50ml) Mogyorónyi mennyiséget oszlass el a mellkas és a hát felső szakaszán, naponta 2-3 alkalommal. Minél nagyobb a gyermek, és így a bekent testfelület, a használt mennyiség úgy nőhet. Éjszaka mindenképpen kend be a gyermek mellkasát és hátát, hogy a balzsam az éjszaka nyugalmában még jobban kifejthesse nyugtató, görcsoldó, nyákoldó hatását. Újszülött kortól használható. Leo varázsolaja (30ml) Naponta egyszer 6-6 cseppet kenj a mellkas és a hát területére reggelenként, vagy mielőtt bölcsődébe, óvodába indultok, és gyöngéd mozdulatokkal masszírozd be a gyermek bőrébe. Ezt ismételd 5 napon át, majd hétvégére hagyj 2 nap szünetet. A Leo varázsolaj alkalmazását kiegészítheted azzal, ha masszírozás közben elhangoznak pozitív megerősítések a gyermek felé, így ő össze fogja kötni az illatot a pozitív gondolatokkal. (pl. Bátor vagy, Mindenre képes vagy, nyugodt vagy, Szeretünk téged, Szabad vagy, Kreatív vagy...) Alkossátok meg a saját napindító rituálétokat olyan megerősítő mondatokkal, melyek a te gyermekedről, a ti családotokról szólnak. Ez segíthet a közösségbe beilleszkedni, nyugalmasabban indítani a napot, építi a gyermeked önbizalmát és a kapcsolatotokat.

ELLENJAVALLAT: A Leo varázsolaj használata görcsös köhögésre való hajlam, asztma esetén nem ajánlott. A Leo varázsolajat fél éves kor után használd. FIGYELMEZTETÉS: A Bébelle balzsam fényérzékenyítő komponenset tartalmaz. Bedörzsölés után az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! KÜLÖN FIGYELMEZTETÉS GYERMEKEKNEK, VÁRANDÓSOKNAK, SZOPTATÓS ANYÁKNAK: Kérjük, hogy a csomag egyes összetevőinél győződj meg arról, hogy azt hogyan használhatod gyermekednél, vagy saját magadnál.