Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Parázs olaj

Kiszerelés: 20 ml - 3 690 Ft

Ez a meleg és fűszeres illatú olajkeverék hatékony támogató, társ a szülés óráiban, ha lendületre és vitalitásra van szükség.

* Kötelező kitölteni

20 ml
3 690 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Aktív növényi összetevőinek köszönhetően szülés körüli stimuláló masszázshoz ajánlott. Ez a meleg és fűszeres illatú olajkeverék hatékony támogató, társ a szülés-születés óráiban, ha nagyobb lendületre, erőre lenne szükség.   

ALKALMAZÁSA
Masszírozd át 60-90 csepp olajjal a csípő teljes területét, ha fogyni látszik az erő a vajúdás alatt.

FŐBB HATÓANYAGAI
szezámolaj, szegfűszeg-, gyömbér olaj, és édesnarancs esszencia

Gyöngéd szülés-születés Panarommal

A Világrahozó és a Parázs olaj azért született, hogy a szülésedben és a kisbabád születésében gyöngéden támogasson. Mindkét olajban olyan illóolajok vannak, melyek segítik a megnyílást és támogatják a tested természetes erőit.

Általában a Világra hozó olajjal kezdjük a csípő, hát, has és combok átmasszírozását, hogy serkentsük a szervezet oxitocin és endorfin természetes felszabadulását, ezáltal a gyöngéd szülés-születés körülményeinek megteremtését.

Van úgy, hogy már megérkezett az idő, de a fájások még nem indultak el. Ebben mindig a szülésznő vagy az orvos mondja ki a végszót. És ilyenkor soron kívül bevetjük a Parázs olajat, esetenként a bábakoktélt (kizárólag szülésznő javaslatára) és átmasszírozzuk az egész testet ezzel a vérbőség fokozó olajjal. Ez a módszer sok esetben megadja a kellő lökést ahhoz, hogy a szülés folyamata a maga természetes ütemében útnak induljon.

Egyéb más esetekben a Világra hozó olajjal kezdünk és a Parázs olajat akkor vetjük be, amikor a szülésznő/orvos azt mondja, hogy most kellene egy kis rásegítés. Ebben az esetben lehet a Parázs olajjal „tüzet adni” a folyamatnak és rásegíteni, hogy a fájások tovább erősödjenek. Ez egy természetes rásegítés, ami a tested folyamatait támogathatja. Oldja a félelmet, felmelegíti a lelkedet, megnyit az ősbizalom befogadására és felkészít a nagy beavatásra, a szülésre.

Mindkét olajat bátran használhatod. Pontosabban bátran használhatja az, aki téged támogat a szülés folyamatában.

 A szülésnél egyetlen lényeg van, hogy át tudd adni magad a benned megjelenő erőnek, ami azért jön, hogy a szülésben veled legyen.

Ha valahol, valamikor nagyon fontos a mondat, hogy legyen minden úgy, ahogy Ő akarja, akkor ez a szülés pillanata. Átadni magam az erőnek, a sodrásnak, az áramlással együtt áramolni és a légzéssel a belső erőmhöz kapcsolódni. Ez a születés esszenciája. 

Feller Adrienne 

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...