Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Parázs olaj

Parázs olaj

Lendületet és energiát ad a szülés óráiban

Kiszerelés: 20 ml
Nincs értékelés
4 190 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

Energetizáló, melegítő, pezsdítő illóolajainak köszönhetően szülés körüli stimuláló masszázshoz ajánlott. Ez a meleg és fűszeres illatú olajkeverék hatékony támogató, társ a szülés-születés óráiban, ha nagyobb lendületre, erőre lenne szükség. A Parázs olaj fokozza a keringést és enyhe vérbőséget okoz, ezáltal is támogatva a szülés természetes folyamatát. A szülést segítő szakemberekkel egyeztetve a Parázs olaj akkor is alkalmazható, ha a szülés ideje már eljött, de a fájások még nem kezdődtek meg. Fontos hangsúlyozni, hogy a Parázs olaj lendületet ad, azt az utolsó kis cseppet teszi bele a szülés folyamatába, amire a szülő nőnek szüksége van. A fahéj, szegfűszeg, gyömbér, kardamom illóolajok melegítő, vérbőségfokozó hatásuknál fogva elő tudják segíteni a szülés beindítását, amennyiben arra a baba is készen áll. A szülés és annak beindulása egy sokrétű folyamat, melynek jelentős momentuma, hogy az Édesanya készen álljon, meglegyen benne a hit, a bátorság, az erő, arra, hogy életet adjon gyermekének.Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


Masszírozd át 60-90 csepp olajjal (szükség esetén magasabb cseppszámmal) a csípő teljes területét (derék, keresztcsont, alhas, combok), ha fogyni látszik az erő a vajúdás alatt. Szükség esetén ismételhető, de ebben a döntés a szülést segítő szakember (szülészorvos, szülésznő) hozza meg az édesanyával együtt.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! Csak a várandósság legvégén, a szülés kezdetén, a szülés alatt alkalmazható. Szoptatás alatt nem alkalmazható.

FŐBB ÖSSZETEVŐK:


szezámolaj, szegfűszeg-, gyömbér olaj, és édesnarancs esszencia