Barion Pixel

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Mini illatos otthon illóolajkeverék szett

Kiszerelés: 1 darab - 6 350 Ft

Három legkedveltebb illóolajkeverékünkből álló szett

* Kötelező kitölteni

1 darab
6 350 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Az illóolajok legegyszerűbb alkalmazási módja a párologtatás. Ha illóolajokat párologtatsz, máris egy fantasztikus dolog történik, természetes illatok lengik be az otthonod. Finom, természetes, lelket simogató gyógyító illatok. De ezek a csodás aromák nem csak az orrnak kedvesek, még számtalan egyéb kedvező hatást képesek gyakorolni az emberi szervezetre. A lehetőségek száma korlátlan, mi most kifejezetten 3 legkedvesebb illóolajat csomagoltunk össze számodra.
Az ajándék díszdobozban található illóolajkeverékek szettben vásárolva 10% kedvezménnyel* kaphatók.

CSOMAG TARTALMA
Zen illóolajkeverék (10 ml)
Az illóolajkeverék a citrus ligetek hangulatát idézi. A benne lévő illóolajok harmóniájának köszönhetően kiváló stresszoldó, feszültség oldó, harmonizáló hatású. Az illóolajkeveréket használhatjuk párologtatóba vagy diffúzorba. Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a környezetükben béke és harmónia legyen. A Zen illóolajkeverékben található narancs, mandarin és cédrus egyensúlya harmóniát ajándékoz a térnek.
Ellenjavallat: Nincs. Gyerekszobában 6 hónapos kortól alkalmazható.

Immunarom illóolajkeverék (10 ml)
Az Immunarom a maga fás, fűszeres és citrusosan balzsamos illatával egy meleg burkot von a térbe. A benne lévő balzsamos szuhar, a görcsöket feloldó dél-amerikai sárga fenyő és a lelket felszabadító niauli a szabad légzésre, a teljes jelenlétre hív el. Üde és egyben erősítő illata karakteres, befogadó érzést ad a térnek. Ebbe az illatba jó megérkezni és csak benne lenni. A benne lévő illóolajok kiválóan fertőtlenítik, tisztítják a teret és növelik a test és lélek ellenállóképességét.
Ellenjavallat: Nincs. Gyerekszobában 6 hónapos kortól alkalmazható.

Provence illóolajkeverék (10 ml)
A Provence illóolajkeverék segítségével az otthonunkba a romantikus és szívet feltöltő provence-i vidék hangulatát hívhatjuk be. Az illatban megjelenik a levendula, a rozmaring és a kakukkfű játékossága és frissítő életérzése.
Légfertőtlenítő és frissítő hatású illóolajkeverék, a benne lévő illóolajok a népi hagyományok szerint baktérium- és vírusölő hatásúak.
Ajánlott mindenkinek, aki Provence hangulatát szeretné az otthonába varázsolni.
Ellenjavallat: Nincs. Gyerekszobában 1 éves kortól alkalmazható.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevőik miatt a termékek illata és színe enyhén változhat. A keverékek opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

* A kedvezményes ár lakossági vásárlás esetén érvényes, szakmai vásárlás esetén a díszdoboz ajándék.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...