Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Mini illatos otthon illóolajkeverék szett

Mini illatos otthon illóolajkeverék szett

Válogatás legnészerűbb illóolaj-keverékeinkből

Nincs értékelés
7 890 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

Az illóolajok legegyszerűbb alkalmazási módja a párologtatás. Ha illóolajokat párologtatsz, máris egy fantasztikus dolog történik, természetes illatok lengik be az otthonod. Finom, természetes, lelket simogató gyógyító illatok. De ezek a csodás aromák nem csak az orrnak kedvesek, még számtalan egyéb kedvező hatást képesek gyakorolni az emberi szervezetre. A lehetőségek száma korlátlan, mi most kifejezetten 3 legkedvesebb illóolajat csomagoltunk össze számodra.

CSOMAG TARTALMA

Zen illóolajkeverék (10 ml)

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a környezetükben béke és harmónia legyen. A Zen illóolajkeverékben található narancs, mandarin és atlasz cédrus egyensúlya harmóniát ajándékoz a térnek. A Zen illóolaj keverék a citrus ligetek hangulatát idézi. A benne lévő illóolajok harmóniájának köszönhetően kiváló stresszoldó, feszültség oldó, harmonizáló hatású. Az illóolajkeveréket használhatjuk párologtatóba vagy diffúzorba meditáció, jógateremben, vagy otthoni jógázás során, vagy egyszerűen csak egy csöndes este alkalmával.

Gyerekszobában fél éves kortól használd.

Immunarom illóolajkeverék (10 ml)

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik szeretnék frissíteni a teret.
Az Immunarom a maga fás, fűszeres és citrusosan balzsamos illatával egy meleg burkot von a térbe. A benne lévő illóolajok kiválóan fertőtlenítik, tisztítják a teret és növelik a test és lélek ellenállóképességét. Alkalmas az egész őszi/téli időszakban otthonunk levegőjének tisztán tartásához, a családunk egészségének védelmére. A benne lévő balzsamos szuhar, a görcsöket feloldó dél-amerikai sárga fenyő és a lelket felszabadító niaouli a szabad légzésre, a teljes jelenlétre hív el. Üde és egyben erősítő illata karakteres, befogadó érzést ad a térnek. Ebbe az illatba jó megérkezni és csak benne lenni.

Gyerekszobában 6 hónapos kortól párologtatható.

Provence illóolajkeverék (10 ml)

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik a francia vidék friss és nyugalmat árasztó hangulatára vágynak. A keverékben lévő orvosi levendula, angol levendula, citrom, eukaliptusz és rozmaring illóolaj csodálatos egyensúlya varázsütésre hívja be otthonunkba a romantikus és szívet feltöltő provence-i vidék hangulatát. Légfertőtlenítő és frissítő hatású illóolajkeverék, a benne lévő illóolajok baktérium- és vírusölő hatásúak, így fertőtlenítik a levegőt és ideálisak az őszi/téli időszakban a betegségek megelőzésére. A tasmániai eukaliptusz és a rozmaring mentális frissítő hatása miatt ideális választás munkahelyre, tanulás melletti párologtatásra is. Ajánlott mindenkinek, aki Provence hangulatát szeretné az otthonába varázsolni.

Gyerekszobában egy éves kortól használd.Új illóolaj helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Alkalmazhatók párologtatva, masszázsolajban, a csuklóra cseppentve, vagy fürdőkádban használva.

Párologtatás esetén: Cseppents 8-10 cseppet a tér nagyságától függően a párologtató vízzel teli részébe. A mécseses párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

Mindhárom illóolajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

Zen illóolajkeverék (10 ml)
Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Litsea Cubeba Fruit Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Citrus Reticulata Peel Oil

Immunarom illóolajkeverék (10 ml)
Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Eucalyptus Radiata Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Pinus Sylvestris Oil, Pinus Pinaster Twig Leaf Oil, Cinnamosma Fragrans Oil, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Melaleuca Quinquenervia Oil, Cistus Ladaniferus Resin, Pinus Ponderosa Oil

Provence illóolajkeverék (10 ml)
Lavandula Angustifolia Oil, Lavandula Hybrida Herb Oil, Citrus Limon Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil