Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Gyerekszoba illatai csomag

Kiszerelés: 1 darab - 11 190 Ft

Két varázslatos illat egy csomagban

* Kötelező kitölteni

1 darab
11 190 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Két különleges illóolajkeverék, ami nem hiányozhat egyik gyerekszobából sem. A Mesélő Hold illóolajkeverék az édes álmokért felelős, a Fénylő Csillag illóolajkeverék edig megvédi minden bajtól a kicsiket és nagyokat egyaránt, támogatja az immunrendszert és fertőtleníti a teret. 

Ráadásul ajándékként egy Panarom vászon tasak is a csomag része.

CSOMAG TARTALMA:

Mesélő hold


Az illóolajkeverék a gyermek megnyugtatására javasolt. A természetes összetevők révén gyöngéden nyugtat és segíti az elalvást.
Alkalmazása: Lefekvés előtt 20 perccel, a szobaméretétől függően 3-7 cseppet tegyen a vízzel telt illóolaj párologtatóba vagy diffúzorba. A párologtatót soha ne hagyja felügyelet nélkül. Figyelmeztetés: Bármely összetevőjén iránti érzékenység esetén használata nem ajánlott. Tárolás: Gyermekek elől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25 C-on tárolandó.
Főbb összetevők: mandarin-, narancs esszencia, kamilla-, levendula-, és szantál illóolaj 
Tartósítószert nem tartalmaz.
Újszülött kortól használható.

Fénylő csillag

Fertőtlenítő, légfrissítő Ez az olajkeverék jó szolgálatot tesz, ha a baba beteg, vagy csupán meg akarjuk előzni a betegséget.
Alkalmazása: 5-7 cseppet tegyünk a vízzel telt illóolaj párologtatóba. A párologtatót soha ne hagyjuk felügyelet nélkül!
Főbb összetevők: citrom-, grapefruit esszencia, levendula-, mirtusz-, niauli illóolaj
Tartósítószert nem tartalmaz.
Újszülött kortól használható.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...