Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Gyerekszoba illatai csomag

Gyerekszoba illatai csomag

Két varázslatos illat egy csomagban

Nincs értékelés
12 190 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

Két különleges illóolajkeverék, ami nem hiányozhat egyik gyerekszobából sem.

A Mesélő Hold illóolajkeverék az édes álmokért felelős, a Fénylő Csillag illóolajkeverék pedig megvédi minden bajtól a kicsiket és nagyokat egyaránt, támogatja az immunrendszert és fertőtleníti a teret.

A csomag tartalma:

+ AJÁNDÉK Panarom vászon tasak 

Mesélő Hold illóolajkeverék (10 ml)

Nyugtató, elalvást elősegítő illóolajkeverék.
Az illóolajkeveréket az esti rutin részeként gyermeked megnyugtatására javasoljuk. A természetes összetevők révén gyöngéden nyugtat és segíti az elalvást. Az illóolajkeverékben szereplő orvosi levendula és kamilla illóolajok megnyugtatják, harmonizálják az idegrendszert, a mandarin illóolaj görcsoldó hatásával segíti az ellazulást, az édesnarancs illóolaj jókedvre hangolja a lelket.

Fénylő Csillag illóolajkeverék (10 ml)

Fertőtlenítő, légfrissítő illóolajkeverék.
Az illóolajkeverék növényi összetevőinek köszönhetően párologtatóba cseppentve fertőtleníti és frissíti a gyermek szobájában a levegőt. A Fénylő csillag illóolaj összetétele jó szolgálatot tehet betegség idején, illetve annak megelőzésében a levegő fertőtlenítésével. A Fénylő csillag illóolajkeverékben helyet kapó citrom és niauli illóolajok fertőtlenítik és frissítik a levegőt, ezáltal segítenek a betegségek megelőzésében, a grapefruit és orvosi levendula illóolajok nyugtató, idegrendszeri kiegyensúlyozó hatásukkal segítenek a betegség napjait könnyebbé tenni, a mirtusz és niauli illóolajok segítik a könnyebb légzést.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Mesélő Hold illóolajkeverék (10 ml)
Lefekvés előtt 20 perccel, a szoba méretétől függően 3-7 cseppet tegyél a vízzel telt illóolaj párologtatóba vagy diffúzorba.
A mécseses párologtatót soha ne hagyd felügyelet nélkül!

Fénylő Csillag illóolajkeverék (10 ml)
3-7 cseppet tegyünk a vízzel telt illóolaj párologtatóba. A párologtatót soha ne hagyd felügyelet nélkül! Használd vendégek érkezésekor, az egész őszi-téli időszakban megelőzésre, illetve betegség idején.

ELLENJAVALLAT
Nincs, újszülött kortól használható.

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható!