Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

Nagy az izgalom, elkezdődött az iskola

2019 szeptember 05.
Aromaterapia

Nagy az izgalom, minden gondolatodat értem, én is izgulok.

Iskola, iskola, iskola. Pontosan tudom mit érezhetsz, ha érint ez a téma. Nem vagy egyedül. Az ember konkrétan szétizgulja magát, hogy a gyerekének megtalálja azt az iskolát, ahol jó lesz neki és ahol fejlődni tud testileg, lelkileg, emberségben egyaránt. És ez soha nem volt ilyen nehéz, mint mostanság. Nem kívánom leírni miért, tegyék meg ezt azok, akik jobban értenek hozzá. Azt viszont örömmel osztom meg veletek, hogy hogy lehet az otthont a béke szigetévé varázsolni.

depositphotos_161655616_xl-2015-min.jpg

Vidám ébredés:

A párologtatóba tegyél (8 csepp) Zen vagy Ambiance Provencale illóolajkeveréket, még mielőtt felébred  a család. Annyira csodálatos finom illatra ébredni. Bár ez nem tudatos észlelés sokszor, mégis meghatározza a napot.

Erős immunrendszer

Erre a Leo varázsolaja kiváló. Reggel kend be a gyereket indulás előtt 6 cseppel. Amikor kened a szíved és lelked legyen ebben a mozdulatban. Az is számít. Nagyon számít.

Vigye magával a gyerek az otthon illatát

Csepegtess Fény esszenciát a gyerek kedvenc plüss állatkájára, szagoltasd meg vele az illatot és mondj neki pár pozitív megerősítő mondatot. Öleld meg. Így az illathoz hozzákötötted az öröm élményét. Napközben, amikor megszagolja, azok a mondatok fognak eszébe jutni, amit megerősítésként, nyugtatásként neki mondtál.

Az otthon melege

Este, amikor hazaérkezel, azonnal izzítsd be a párologtatót. Használj valami kedvedre való illóolajkeveréket. Legyen az otthon a hazaérkező számára a varázslat mezeje. Ez jó kedvre deríti az embert, kreatívvá és békéslelkűvé varázsolja.

depositphotos_108369768_xl-2015-min.jpg

Illatos fürdő

Ajánlj fel a gyerekeknek, de magadnak is a nap végén egy finom, illatos, megnyugtató fürdőt.

Mindenkinek jár egy kis cirógatás

Tudod nekem a vesszőparipám a masszázs, az érintés. Azzal mindent helyre lehet tenni. Nem kell hozzá tudás, pusztán a kezed, amit türelemmel és szeretettel töltesz fel.

Használd hozzá a Táltos paripa masszázsolajat és fürdés után kend be a gyermek egész testét, gyöngéd mozdulatokkal masszírozd át vele. A figyelmed legyen csak rajta, ne kalandozzon máshova. Nem az idő hossza számít ilyenkor, sokkal inkább az időbe tett figyelem. A Táltos paripa olajkeverékben lévő illóolajok örömre hangolnak és erősítik az immunrendszert.

Soha ne feledd, hogy a magadra szánt idő azért fontos, mert Te töltöd a családot. Ezért a tankot mindig tartsd feltöltve. Hangolj örömre!

Feller Adrienne

Adrienne Feller

FELLER ADRIENNE & TOBAI ÁGOTA

"Az illóolajok iránti szenvedélyünk több, mint két évtizede tart és ennél már csak a barátságunk kezdete nyúlik messzebbre. Karöltve járunk az élet és az illatok útján. Együtt tanítunk és tanulunk, nevetünk és sírunk. Különbözőségünk és hasonlóságunk erősíti a barátságunkat. Mások vagyunk és mégis egyformák. Ebben a blogban nem csak aromaterápiáról olvashatsz, hanem az életről szőtt gondolatainkról, élményeinkről és érzéseinkről. Tarts velünk, jó olvasást!"