Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Tavaszi ajándékcsomag párologtatáshoz
Különleges, három párologtatós illóolaj-keverékből álló ajándékcsomag
Termékleírás

Részletek

Különleges ajándékcsomag a legkedveltebb Panarom tavaszi-nyári párologtatós illóolaj-keverékekkel. Bárki számára ideális ajándékötlet.

 

+ ajándék Panarom díszdobozzal

 

Csomag tartalma:

 

Immunarom (30 ml) - Immunerősítő, fertőtlenítő illóolaj-keverék párologtatóba, diffúzorba vagy szaunázáshoz. Benne a lélekmelegítő balzsamos szuhar, a görcsöket feloldó dél-amerikai sárga fenyő és a lelket felszabadító niauli. Az illata olyan csodálatos, hogy nem csak erősítő, de az otthon frissítő hangulatát is megadja. Fél éves kortól bátran használhatod a gyerekszobában is.

 

Citrom héj illóolaj (Citrus Limonum ZE, 30 ml) - Baktériumölő, vírusölő és térfertőtlenítő hatású, párologtatásra szánt illóolaj. Kiválóan alkalmazható orvosi rendelők, iskolák, óvodák terének fertőtlenítésére, vagy betegségek megelőzése céljából. Alkalmazása: 4-8 csepp (tér nagyságától függően) párologtatóba, diffúzorba téve.

 

Tavaszi szél (30 ml) - Azoknak ajánljuk, akik vágynak a tavasz üdítő, élettel telt élményével való találkozásra. A benne lévő geránium, citrom és ylang-ylang üde, nőies karaktert kölcsönöz a keveréknek, amibe a pacsuli úgy huppan bele, mint az elfáradt test a puha pamlagra. Az illat átöleli és új életre hívja a lelket. Alkalmazása: 4-8 csepp (tér nagyságától függően) párologtatóba, diffúzorba téve.


ALKALMAZÁS

Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...