Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Persephone - átváltozás, olajkeverék

Kiszerelés: 5 ml - 3 490 Ft

Az alvilág istennőjének illata; az elfogadás és az elenegedés segítésére

* Kötelező kitölteni

5 ml
3 490 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Ha átalakulásban vagyunk. Ha saját magunk belső világát szeretnénk felfedezni.

ALKALMAZÁSA
- Belélegezve: az üvegcséből vagy tenyérbe cseppentve (1 csepp) lassan, mélyen belélegezve az illatot egymás után 7-szer. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: "Magamba fogadom a Fényt.", "Szeretettel vagyok jelen az életben". Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását.
- Parfümként: egy-két cseppet a fültő területére kenni vagy a pulzuspontokon eloszlatni

ÖSSZETEVŐK
jojobaolaj, bergamott héj illóolaj, rozmaring ct cineol illóolaj, ciprus illóolaj, gyömbér illóolaj, ajowan, sárgarépa olaj, balzsamos szuhar illóolaj, vetiverfű illóolaj, keserűnarancs virág

ELLENJAVALATT
Figyelem! A termék fényérzékenyítő hatású, ezért a termék használatát követő 24 órában ne tegye ki bőrét intenzív napnak és szoláriumnak.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!
Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...