Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Öröm illóolajkeverék szett

Kiszerelés: 1 darab - 13 290 Ft

Illóolajkeverékek különleges pillanatokhoz

* Kötelező kitölteni

1 darab
13 290 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Három varázslatos illatkompozíció az élet legkülönlegesebb pillanataihoz! Hangolj örömre!
Az ajándék díszdobozban található termékek szettben vásárolva most kedvezményesen* lehetnek Tiéd!

CSOMAG TARTALMA

Öröm illóolajkeverék (10 ml)
Az Öröm illatkompozíciót Neked ajánlom, aki nyitott vagy az öröm érzésének befogadására. A benne lévő gyömbér és narancs harmonikus egyensúlya betölti a lelkedet boldogsággal, a vanília a szeretettség érzésével kapcsol össze, az oszmantusz és balzsamos szuhar a biztonság energiájával ajándékoz meg.
Ellenjavallat: Nincs

Ünnep illóolajkeverék (10 ml)
Az ünnepek életünk legfontosabb eseményei, amelyek nem csak a magunk, de a saját közösségünk fontos építő elemeit és megtartó pilléreit adják. Ezekhez az alkalmakhoz alkottam az ünnep illatot. A benne lévő cédrus az Isteni megtartó erőt, a mirtusz a nyitottságot és a tisztaságot, a babér a bölcsességet, a nárd a szakralitást, a jázmin a női befogadó energiát és a fahéj, kardamom pedig az élethez és az ünnepekhez szükséges könnyed jelenlétet szimbolizálja. Legyen áldott az ünneped! Közkedvelt Farsang illóolajkeverékünk új pompában ragyogja be az ünnepi pillanatokat!
Ellenjavallat: 3 éves kor alatt nem ajánlott.

Szeretlek illóolajkeverék (10 ml)
A magyar nyelv olyan szépen és egyszerűen fejezi ki a szer-etet szóval, hogy mennyire fontos és az egyetlen megtartó energia a szeretet. Nincs ennél fontosabb éltető erő. A szeretlek illatkompozícióba bele tettem a rózsát, hogy a szíved ajtaját megnyissam, a jázmin a lelked melegségével kapcsol össze, a vetiver pedig összeköt a föld erejével, ami stabillá tesz, hogy minden helyzetben megőrizd a lényeget: a szeretetre való képességedet. 
Ellenjavallat: Nincs

ALKALMAZÁSUK
Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevőik miatt a termékek illata és színe enyhén változhat. A keverékek opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

* Lakossági vásárlás esetén a csomag 10% kedvezménnyel kapható, szakmai vásárlás esetén a díszdoboz ajándék.

 

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...