Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Hera - feleség, olajkeverék

Kiszerelés: 5 ml - 2 990 Ft

A házasság és születés istennőjének illata

* Kötelező kitölteni

5 ml
2 990 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Ez az édes, fűszeres, gyümölcsös illatú olajkeverék Héra, a házasság istennőjének minőségét erősíti bennünk. Erősíti bennünk az elköteleződés és a hűség energiáját.

ALKALMAZÁSA
- Belélegezve: az üvegcséből vagy tenyérbe cseppentve (1 csepp) lassan, mélyen belélegezve az illatot egymás után 7-szer. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: "Magamba fogadom az elköteleződés erejét.", "Hűséges és odaadó vagyok". Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását.
- Parfümként: egy-két cseppet a fültő területére kenni vagy a pulzuspontokon eloszlatni.

ÖSSZETEVŐK
jojobaolaj, édesnarancs illóolaj, feketebors illóolaj, ylang-ylang illóolaj, izsóp illóolaj, muskotályzsálya illóolaj, osmanthus abszolútum

Figyelem! A termék fényérzékenyítő hatású, ezért a termék használatát követő 24 órában ne tegye ki bőrét intenzív napnak és/vagy szoláriumozásnak.
100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!
Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...