Quantcast

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Boldog asszony illóolajkeverék

Kiszerelés: 10 ml - 9 490 Ft

Minden nőnek, aki szeretne közelebb kerülni saját nőiességéhez és varázslatos világához.

* Kötelező kitölteni

10 ml
9 490 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

A Boldog Asszony keveréket minden nőnek és asszonynak ajánljuk, aki szeretne közelebb kerülni saját nőiességéhez és varázslatos világához.
A termékben lévő mirha, rózsa, jázmin és muskotály zsálya támogatja a női energiákat, ezáltal felszínre hozza a bennünk élő asszonyi teremtő erőt. A nard olaj saját spiritualitásunkkal köt össze. Az illóolaj kompozíció különleges szinergiája elementáris erővel hat a bennünk élő univerzumra. Harmóniával és életerővel ajándékoz meg. Mert asszonynak lenni maga az ÉLET.
A Boldog Asszonyt az alábbiak szerint javasoljuk alkalmazni:
Menstruációs görcs oldására: a menstruációt megelőző 10 napban naponta kétszer 2-3 cseppet növényi olajban elkeverve, a has aljára, a méh területére kenni.
Gyermekvállalás előtti időszakban, anyai energiák felszínre hozatalára, felkészülés a várandósságra: hetente 5 napon át minden este 2-3 cseppet növényi olajban elkeverve, a has teljes területére, két nap szünet. (A terhesség idején a termék alkalmazása ellenjavallt!)
Szabálytalan menstruáció: minden este 2-3 cseppet növényi olajban elkeverve, a has teljes területére 21 napig, majd egy hét szünet.
Masszázshoz: A masszázshoz javasoljuk, hogy sárgabarackmag olajat használj és tégy hozzá 10 csepp Boldog Asszony keveréket.
Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...