Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)

3+1 fontos Epelus tanfolyam szülővé váláshoz

2023 november 01.
Harmath Cintia - Epelus Hu

A szülővé válás az egyik legizgalmasabb és egyben legnagyobb kihívást jelentő időszak az életünkben. Az újdonsült szülők hatalmas felelősséggel, kihívásokkal és új ismeretek hirtelen tengerével találják szembe magukat. A különböző felkészítő tanfolyamokon való részvétel nem csupán egy opció, hanem kiváló lehetőség arra, hogy felkészüljünk és magabiztosabban vállaljuk a szülői szerepet. Összegyűjtöttük Nektek azokat az Epelus tanfolyamokat, melyeket mi kiemelkedően fontosnak tartunk.

Teendők A Várandósság Alatt, Felkészülés A Szülésre

A tanfolyamot azoknak a jelenlegi és leendő kismamáknak ajánljuk, akik szeretnének felkészülni az előttük álló feladatokra, teendőkre, a szülés folyamatára, annak nehézségeire, szépségeire. Szeretnék megérteni és látni az egész folyamatot, hogy melyik időszakban mire számíthatnak, és előre szeretnék megtervezni az elkövetkező hónapok történéseit!

Szeretnék megérteni, hogyan változik a testük a szülés előtt és a szülés után. Szeretnék tudni, hogy milyen kötelező és ajánlott vizsgálatokon vehetnek részt. Szeretnék tudni, hogy mit szabad és mit nem a terhesség alatt, esetleg másodvéleményre, kiegészítő információra van szükségük, a meglévő szakvélemény mellett. 

Babagondozás – otthon a babával

Azoknak az újdonsült kismamáknak, kispapáknak ajánljuk a online babagondozás tanfolyamot, akik hamarosan hazaérkeznek az újszülött babával és szeretnék megtanulni a babagondozás, az első 6 hét teendőit.

A pelenkázás, a szoptatás vagy éppen a baba fürdetése mind-mind olyan feladatok, melyeket nem tanítottak meg nekünk az iskolában. Ha szerencsénk van, akkor van a közelünkben tapasztalt segítség, szüleink, közeli hozzátartozóink, akikhez fordulhatunk a bizonytalan helyzetekben. Ha ilyen lehetőségünk nincsen, akkor a tudásunkra és az ösztöneinkre kell hagyatkoznunk. Szerencsére, ahogy rengeteg más dolgot is megtanultunk az életben, majd sikeresen használtuk és beépítettük a mindennapokba, a szülővé válást, a szülői feladatokat is képesek vagyunk megtanulni. Ehhez a mai online világban  minden lehetőség adott a számunkra! 

A tanfolyamot azoknak az anyukáknak, apukáknak és nagyszülőknek is ajánljuk, akik már átélték a babagondozás szépségeit, de szeretnék feleleveníteni a tudást. Nekik néhány rész a tanfolyamból nem tartogat újdonságokat, de bízunk benne, hogy tudunk hasznos, új információkkal szolgálni számukra is!

Azonban ha téged a hozzátáplálás, a fogzás, a szeparáció, a baba értelmi- és érzelmi fejlődése és fejlesztése érdekel, akkor a Babagondozás 2. tanfolyamot ajánljuk neked, amiben a 6. héttől 1 éves korig vesszük végig a baba ellátását és fejlődését. 

Babaelsősegély

Azoknak az anyukáknak, apukáknak és nagyszülőknek ajánljuk az online babaelsősegély tanfolyamot, akik szeretnének felkészülni a kisbabákkal, kisgyerekekkel járó balesetekre, fontosnak tartják a megelőzést, de ha véletlenül megtörténik a baj szeretnék tudni, hogy mi a teendő. 

Az előadásban szó esik a különböző korosztályokat érintő baleset típusokról, hiszen más veszélyek leselkednek egy csecsemőre és más egy 3 éves kisgyermekre.

Különös figyelmet fordítunk a balesetek megelőzésére, de külön videós tartalommal mutatjuk be, mi a teendő például fulladás esetén. Kitérünk arra, hogy mit kell tartalmazni a házipatikának, hogyan készítsük fel a házat, lakást vagy éppen az udvart, hogy biztonságban tudjuk a gyermekünket. 

Illóolajok a babaszobában - Ingyenes online tanfolyam

A babákra való odafigyelés, az alvási szokások és az egészségügyi kihívások mind olyan területek, ahol az illóolajok egyedülálló segítséget nyújthatnak.

Az aromaterápia hosszú évszázadok óta használatos a test, az elme és az érzelmek támogatására. Most itt a lehetőség, hogy ezt a kincset a babázás minden csodás pillanatában hasznosítsd!

 

Adrienne Feller

FELLER ADRIENNE & TOBAI ÁGOTA

"Az illóolajok iránti szenvedélyünk több, mint két évtizede tart és ennél már csak a barátságunk kezdete nyúlik messzebbre. Karöltve járunk az élet és az illatok útján. Együtt tanítunk és tanulunk, nevetünk és sírunk. Különbözőségünk és hasonlóságunk erősíti a barátságunkat. Mások vagyunk és mégis egyformák. Ebben a blogban nem csak aromaterápiáról olvashatsz, hanem az életről szőtt gondolatainkról, élményeinkről és érzéseinkről. Tarts velünk, jó olvasást!"