Barion Pixel

Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Baba ajándékcsomag

Kiszerelés: 1 darab - 16 165 Ft

Különleges, négy baba termékből álló ajándékcsomag

* Kötelező kitölteni

1 darab
16 165 Ft
Darab
Termékleírás

Részletek

Különleges ajándékcsomag a legkisebbek számára a legkedveltebb Panarom baba termékekkel.
Az ajándék díszdobozban található termékek szettben vásárolva most kedvezményesen* lehetnek Tiéd!

CSOMAG TARTALMA


Mesélő Hold illóolajkeverék (10 ml)
Az illóolajkeverék a gyermek megnyugtatására javasolt. A természetes összetevők révén gyöngéden nyugtat és segíti az elalvást.
Alkalmazása: Lefekvés előtt 20 perccel, a szobaméretétől függően 3-7 cseppet tegyen a vízzel telt illóolaj párologtatóba vagy diffúzorba. A párologtatót soha ne hagyja felügyelet nélkül.

Fénylő Csillag illóolajkeverék (10 ml)
Fertőtlenítő, légfrissítő Ez az olajkeverék jó szolgálatot tesz, ha a baba beteg, vagy csupán meg akarjuk előzni a betegséget.
Alkalmazása: 5-7 cseppet tegyünk a vízzel telt illóolaj párologtatóba. A párologtatót soha ne hagyjuk felügyelet nélkül!

Napsugár kenőcs (50 ml)
A Napsugár kenőcs rendszeres használatával megakadályozható a baba popsijának kipirosodása a benne található nyugtató, ápoló és vízlepergető hatóanyagoknak köszönhetően. A kenőcs segíthet továbbá a náthától, a sok orrfújástól kipirosodott orr bőrének regenerálásában, csakúgy, mint a szélfújástól, a hideg levegőtől kipirosodott kézfejek, a kicserepesedett ajkak és a berepedezett sarokbőr ápolásában. A készítmény alkalmazható szoptatós anyukák kisebesedett, berepedt, fájós mellbimbójának nyugtatására is, így használva a kenőcsöt, a következő szoptatás előtt alaposan lemosva távolítsuk el az esetleges maradékot. Újszülött kortól használható. Orbáncfűolaj tartalma miatt fényérzékenységet okozhat, ezért a használat után ne tegyük ki a bőrt közvetlen napfürdőnek.

Florelle levendula permet (200 ml)
Ápoló és bőrnyugtató hatású összetevőinek köszönhetően kiváló segítség a kipirosodott babapopsi megnyugtatásában és ápolásában. Az orvosi levendula és damaszkuszi rózsa aromavizek szinergiája finoman nyugalomra hangol. Újszülött kortól használható.
Alkalmazása: Naponta egyszer töröld át a baba popsiját a termékkel. Pirosság esetén naponta többször is alkalmazható. Babafürdetésnél 20 fújásnyi mennyiséget pumpálj a kiskád vizébe.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevőik miatt a termékek illata és színe enyhén változhat. A keverékek opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

* Lakossági vásárlás esetén a csomag 10% kedvezménnyel kapható, szakmai vásárlás esetén a díszdoboz ajándék.

 

Tanúsítványok

Ehhez a termékhez nem tartozik biztonsági adatlap / tanúsítvány.

Neked ajánljuk még...