Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Édes álom ágy & térparfüm

Édes álom ágy & térparfüm

A nyugalomban töltött, békés pihentető alvásért

Kiszerelés: 50 ml
5(1) értékelések megtekintése
7 490 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

Az ágy- és térparfümöt mindenkinek ajánljuk, aki több könnyed estére és nyugodt éjszakára vágyik.

A térparfümben lévő orvosi levendula és benzoé illóolaj nyugtatja az idegrendszert és támogatja a szervezet természetes elalvást segítő folyamatait. A majoránna illóolaja oldja a lélekben és testben lévő görcsöket, ezáltal segítve a megnyugvást, az édesnarancs illata örömmel tölti meg a lelket és a teret, a mandarin nyugtató, harmonizáló hatása elringat.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Térparfüm légfrissítéshez, térillatosításhoz.

Permetezz a levegőbe 1-2 pumpálásnyit vagy szükség szerint a kívánt illat eléréséhez lefekvés előtt.

Ágyparfümként az ágyneműd illatosításához: Lefekvés előtt fél órával permetezd a térparfümöt igény szerint az ágyneműre.

Használhatod kis terekben, mint a fürdőszoba, vagy mosdó. Kiválóan alkalmas előszobák és vendégmosdók (étterem, kozmetika, orvosi rendelő) illatosítására, a nyugalom érzetének erősítésére. A térparfümöt nyugtató hatása miatt alkalmazhatod, ha az indulatok lecsillapítása a cél és gyors segítség kell (dackorszak, kamaszkori viták). Nagyobb terekben gyors illatosításra alkalmas.

Textíliákon való alkalmazás előtt végezz próbát egy kevéssé látható, kis felületen!

ELLENJAVALLATOK
Nincs

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrön és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

Csak permetezve alkalmazható!

Textíliákon való alkalmazás előtt végezz próbát egy kevéssé látható, kis felületen!

Cedrus Atlantica Wood Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Copaifera Officinalis Oil, Picea Mariana Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Aniba Rosaeodora Wood Oil, Mentha Piperita Oil, Juniperus Communis Wood Oil, Pinus Sylvestris Oil, Alcohol

2024.02.19
Tamás

Amióta használom, végre simán átalszom az éjszakát felriadás nélkül. Meglepett a hatékonysága, bevallom, nem sok reményt fűztem hozzá. Köszönöm.