Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Édes álom olajkeverék

Édes álom olajkeverék

A nyugalomban töltött, békés pihentető alvásért

Kiszerelés: 10 ml
Nincs értékelés
4 890 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

Az Édes álom olajkeverékkel abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy amikor álomra hajtod a fejed, az alvás pihentető és feltöltő legyen. Az olajkeverék tartalmaz orvosi levendula illóolajat, mely megtisztítja a gondolataidat és segít elmerülni a benned levő békében, a benzoé illóolaja egyenesen mély álomba ringat, a majoránna és mandarin illóolajok együtt feloldanak minden szorongást, ami ennek a szép ívű folyamatnak útjában állna. Szép álmokat és friss, energikus reggeleket kívánunk!100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Lefekvés előtt görgess egy keveset a csuklód belső oldalára és a mellkasodon a szegycsont területére. Lélegezd be mélyen az illatot és hagyd, hogy az illatok az álom hullámára felemeljenek. Használhatod éjszaka is, hogy könnyebben vissza tudj aludni, különösen, ha kisbabádhoz, gyermekedhez kelsz fel, és nehezedre esik a visszaalvás. Szoptatott babák mellett akár már az éjszakai szoptatás alatt is alkalmazhatod magadon az olajkeveréket, hogy mire visszafekszel az ágyba, könnyebben álomba merülj. Használhatjátok gyermekek esetén az éjszakai felébredések könnyebb kezelésére, vagy „varázsszerként” az éjszakai rossz álmok, ágy alatti mumusok elleni védőbalzsamként.

ELLENJAVALLATOK:

Nincs

FIGYELMEZTETÉS:

Az Édes álom olajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni közvetlen napsugárzásnak és/vagy szoláriumnak az alkalmazást követő 24 órában. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

Simmondsia Chinensis Seed Oil**, Lavandula Angustifolia Oil*, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed**, Styrax Benzoin Resin Extract*, Citrus Reticulata Peel Oil**, Origanum Majorana Flower Oil*, Tocopherol*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Linalool***, Limonene***, Benzyl Benzoate***, Citral***

*Növényi eredetű

**Ellenőrzött biogazdálkodásból

***Természetes illóolajok összetevője