Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Édes álom szett

Édes álom szett

A könnyű elalvásért és a pihentető, átaludt éjszakákért

Nincs értékelés
16 790 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

Ahhoz, hogy a reggel jól induljon, és fizikailag, valamint pszichésen is megújultan tudjunk szembenézni egy új nap kihívásaival, fontos a nyugodt, pihentető éjszaka.

Akik rendszeresen nehéz éjszakáktól szenvednek, jól tudják, hogy egy átaludt, nyugodt éjszaka milyen kincset ér.

Az alvás a szervezet egészére jótékony hatást gyakorol, az egészség egyik fontos alapkövét lelhetjük meg benne. Éppen ezért hívtuk életre az Édes álom termékcsaládot, hogy segítségedre legyenek a könnyű, pihentető alvás elérésben.


CSOMAG TARTALMA

Édes álom Illóolajkeverék (30 ml)
Az illóolajkeveréket mindenkinek ajánljuk, mert az esti elalvást rituális keretbe foglalja. Az illóolajkeverékben lévő Orvosi levendula és Benzoé illóolaj nyugtatja az idegrendszert és támogatja a szervezet természetes elalvást segítő folyamatait. A Majoranna illóolaja oldja a lélekben és testben lévő görcsöket, a citrusok illatai pedig örömmel töltik meg a lelket és a teret.

Édes álom ágy & térparfüm (50 ml)
Az ágy és térparfümöt mindenkinek ajánljuk, aki a több könnyed estére és nyugodt éjszakára vágyik. A benne lévő Orvosi levendula és Benzoé illóolaj nyugtatja az idegrendszert és támogatja a szervezet természetes elalvást segítő folyamatait. A Majoranna illóolaja oldja a lélekben és testben lévő görcsöket, a citrusok illatai pedig örömmel töltik meg a lelket és a teret.

Édes álom olajkeverék (10 ml)
Az Édes álom olajkeverékkel abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy amikor álomra hajtod a fejed, az alvás pihentető és feltöltő legyen. Az olajkeverék tartalmaz orvosi levendula illóolajat, mely megtisztítja a gondolataidat és segít elmerülni a benned levő békében, a benzoé illóolaja egyenesen mély álomba ringat, a majoránna és mandarin illóolajok együtt feloldanak minden szorongást, ami ennek a szép ívű folyamatnak útjában állna. Szép álmokat és friss, energikus reggeleket kívánunk!Lakossági vásárlás esetén 10% kedvezmény, melyet a termékár már tartalmaz!


Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Újszülött kortól használható.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Édes álom Illóolajkeverék (30 ml)
Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe.

A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

Édes álom ágy & térparfüm (50 ml)
Térparfümként légfrissítéshez, térillatosításhoz: Permetezz a levegőbe 1-2 pumpálásnyit vagy szükség szerint a kívánt illat eléréséhez.
Ágyparfümként az ágyneműd illatosításához: Lefekvés előtt fél órával permetezd igény szerint az ágyneműre.

Szembe és közvetlenül bőrre ne kerüljön!

Textíliákon való alkalmazás előtt végezz próbát egy kevéssé látható, kis felületen!

Édes álom olajkeverék (10 ml)
Lefekvés előtt görgess egy keveset a csuklód belső oldalára és a mellkasodon a szegycsont területére. Lélegezd be mélyen az illatot és hagyd, hogy az illatok az álom hullámára felemeljenek.

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre, hámsérült bőrfelületre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható!