Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
15%
Provence illóolajkeverék

Provence illóolajkeverék

Légfertőtlenítő és frissítő hatású illóolajkeverék.

Kiszerelés: 30 ml
Nincs értékelés
5 990 Ft5 091 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Recept
Vélemények

Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik a francia vidék friss és nyugalmat árasztó hangulatára vágynak. A keverékben lévő orvosi levendula, angol levendula, citrom, eukaliptusz és rozmaring illóolaj csodálatos egyensúlya varázsütésre hívja be otthonunkba a romantikus és szívet feltöltő provence-i vidék hangulatát. Légfertőtlenítő és frissítő hatású illóolajkeverék, a benne lévő illóolajok baktérium- és vírusölő hatásúak, így fertőtlenítik a levegőt és ideálisak az őszi/téli időszakban a betegségek megelőzésére. A tasmániai eukaliptusz és a rozmaring mentális frissítő hatása miatt ideális választás munkahelyre, tanulás melletti párologtatásra is. Ajánlott mindenkinek, aki Provence hangulatát szeretné az otthonába varázsolni.6 éves kor alatt nem használható.


Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt használata nem ajánlott.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Alkalmazható keverékben, vagy önállóan párologtatva, csuklóra cseppentve, masszázsolajhoz, vagy fürdősóban használva.
Párologtatás esetén: Cseppents 8-10 cseppet a tér nagyságától függően a párologtató vízzel teli részébe. A mécseses párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

ELLENJAVALLATOK
Gyerekszobában egy éves kortól használd.

FIGYELMEZTETÉS
A Provence illóolajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

Lavandula Angustifolia Oil, Lavandula Hybrida Herb Oil, Citrus Limon Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil

Szaunázáshoz
10 csepp Provence illóolajkeverék

Cseppentsd bele 100 ml vízbe az illóolajat, majd öntsd a keveréket a forró kövekre és élvezd a testet lelket felfrissítő hatást.
Inhalálás légúti megbetegedés esetén
2 csepp Provence illóolajkeverék

Forró, de nem tűzforró vízbe cseppentsd bele az illóolajkeveréket, majd letakarva a fejedet, hajolj az edény fölé és lassan, mélyen lélegezd be a párás levegőt, amíg érzed az illatukat. A szemedet ilyenkor csukd be és győződj meg róla, hogy biztonságban vagy a melegvizes edény mellett. A keverék oldja a nyákot, tisztítja a légutakat.