Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Balance olajkeverék

Balance olajkeverék

Immunerősítő olajkeverék masszázshoz

Kiszerelés: 50 ml
Nincs értékelés
4 190 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Recept
Vélemények

Ez az olajkeverék növényi összetevőinek köszönhetően támogatóan hat a szervezet egészére és erősíti annak ellenálló képességét. A népi tapasztalatok szerint a benne lévő illóolajoknak köszönhetően hatékony segítséget nyújthat a betegségek megelőzésében, támogathatja az immunrendszert. A Balance olajkeverékben szereplő eukaliptusz radiata és niaouli illóolajok erősítik az immunrendszert, fertőtlenítő és nyákoldó hatásuk van, így megóvnak a fertőző légúti betegségektől. Az orvosi zsálya amellett, hogy az immunrendszert támogató illóolaj, megerősít és energetizál, segít mozgásban maradni. A ceyloni fahéj és szegfűszeg illóolajok a tüzet oltják beléd, általános stimuláló hatásuk nem csak fizikai, de szellemi síkon is elűzi az enerváltságot. a citromhéj illóolajjal együtt oldják a szorongást, a melegséget, a játékosságot hozzák be az életedbe, a pacsuli illóolaja nyugtató, szorongásoldó hatásával segít abban, hogy az életednek te legyél a főszereplője.100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


Megelőzésre naponta 1 x 8 cseppet dörzsölj be a gerinceden. Betegség esetén 2 x 8 cseppet használj a gerincen vagy a mellkason bedörzsölve. A rendszeres használatban tarts szünetet, a hétvégéken ne használd a keveréket, ha nem mentek közösségbe. A Balance olajkeverékkel masszírozhatsz is, a hát területére használj 20-40 cseppet, és ezzel masszírozd át a hát teljes területét. A Balance olajkeverék alkalmazását kiegészítheted azzal, ha masszírozás közben elhangoznak pozitív megerősítések a gyermeked felé, így ő össze fogja kötni az illatot a pozitív gondolatokkal. Alkossátok meg a saját napindító rituálétokat olyan megerősítő mondatokkal, melyek a te gyermekedről, a ti családotokról szólnak. Ez segíthet a közösségbe beilleszkedni, nyugalmasabban indítani a napot, építi a gyermeked önbizalmát és a ti kapcsolatotokat.

ELLENJAVALLATOK:

Hat éves kor alatt ne használd.
A Balance olajkeverék használata görcsös köhögés, asztma esetén nem ajánlott.

FIGYELMEZTETÉS:

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

FŐBB ÖSSZETEVŐK:
Ceyloni fahéj-, szegfűszeg-, eukaliptusz radiata-, niaouli-, orvosi zsálya-, citromhéj- és pacsuli illóolaj.

Betegség esetén
A Balance olajkeveréket betegség esetén bázisolajként is használhatod. Hurutos, felsőlégúti panaszok esetén 4 csepp eukaliptusz radiata illóolajat (Eucalyptus radiata) keverj el 4 csepp Balance olajkeverékkel és ezzel a keverékkel dörzsöld át a mellkas és a hát felső területét naponta 4 alkalommal. A kezelést követően tartsd melegen a bekent területet.

Recepthez szükséges termékek