Magyarország területén belül ingyenes szállítás 10 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Új PAN
Zen csomag

Zen csomag

Ideális választás a mindennapi stressz csökkentésére és a relaxáció elősegítésére.

Nincs értékelés
9 690 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A ZEN Csomag a nyugalom és a belső béke elérésének eszközeként szolgál, különösen azok számára, akik a TELJESSÉG HETE életmódváltó programunkon keresztül igyekeznek megtalálni a személyes harmóniát.

A csomagban található Zen teakeverék és illóolajkeverék együttes használata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mélyebb kapcsolatot alakítsanak ki önmagukkal, miközben támogatják testük és elméjük egészségét.

Mindezt egy stílusos és praktikus tárolóval, egy Panarom vászon mini neszesszerrel együtt adjuk, amely ideális a csomagban található termékek szállításához és tárolásához.


A CSOMAG TARTALMA:

+ AJÁNDÉK Panarom vászon mini neszesszer

Zen teakeverék [50 g]:

Ez a különleges teakeverék nyugtató hatású gyógynövényeket tartalmaz, melyek segítenek ellazulni, csökkentik a stresszt, és elősegítik a pihentető alvást.

Zen illóolajkeverék [30 ml]:

Egyedi keveréke a legfinomabb illóolajoknak, melyek harmonizálják a testet és az elmét, elősegítve a mély meditációt és a relaxációt.


A Zen Csomag szorosan kapcsolódik a TELJESSÉG HETE életmódváltó programunk célkitűzéseihez, hiszen támogatja a test és lélek összhangjának megteremtését, a stressz csökkentését, és a tudatos jelenlét gyakorlását. A csomag használata segít a résztvevőknek abban, hogy kialakítsanak egy személyre szabott relaxációs rutint, mely hozzájárul az átfogó jóllétük növeléséhez.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


1 éves kor alatt nem használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.


Az illóolajok alkalmazását illetően kérd ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!


FIGYELMEZTETÉS
A Zen illóolajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrre. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön!

ZEN teakeverék
Orbáncfű, citromfűlevél, kamillavirág, áfonyalevél, búzavirágszirom, édesnarancshéj illóolaj, bergamott illóolaj, citromverbéna illóolaj

ZEN illóolajkeverék
Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Litsea Cubeba Fruit Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Citrus Reticulata Peel Oil