Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Gátvédelem csomag

Gátvédelem csomag

Szülés előtt és után a gáti szakasz regenerálására

Nincs értékelés
7 890 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

Minden édesanya vágya a sérülésmentes szülés, gátvédelemmel segítve. A Panarom Gátvédelem csomagjában található egyedülálló olajkeverékek hatékonyan lehetnek segítségedre a szülésre való testi-lelki ráhangolódásban. Használatukkal rugalmassá válik a gáti szakasz, optimális esélyt adva a szülés közbeni gátvédelemnek, továbbá támogatják a szülés utáni regenerálódást is.

A csomag tartalma:

+ AJÁNDÉK Panarom vászon tasak 

Hold olaj (50 ml)

Segít a gát rugalmasításában. Ez a különleges növényi olaj (sárgabarackmag olaj, búzacsíraolaj, makadámdió-olaj és orbáncfű macerátum) és illóolaj keverék kiválóan alkalmazható gátmasszázshoz a szülést közvetlenül megelőző időszakban. A rendszeres gátmasszázs segít felkészíteni a gáti területet a szülés alatti tágulásra, rugalmasítja, táplálja a szöveteket, ezáltal segít elkerülni az esetleges sérülések kialakulását, továbbá támogatja a szülés utáni regenerálódást. A hidegen sajtolt növényi olajok sebgyógyító, bőrregeneráló, tápláló hatása és magas E vitamin tartalma segíti a gát rugalmasságát. A rendszeres masszázs ezen túl a szülésre való mentális felkészülést is segítheti. 

Ezerjó olaj (10 ml)

Szülés után a gáti szakasz regenerálására. Az Ezerjó olaj kiválóan alkalmazható a szülés utáni érzékeny gáti szakasz bőrének ápolására és regenerálására, a hámosítás elősegítésére, akár volt gátmetszés, vagy gátsérülés, akár nem. Különleges növényi összetételének köszönhetően használata segíti a bőr eredeti állapotának helyreállítását és a feszülő, viszkető érzés enyhülését, az ödéma, vagy hematóma mielőbbi felszívódását. A gáti szakasz mellett a bőr egyéb területeinek nyugtatására, regenerálására is alkalmazható. Így császármetszés esetén a heg kezelésére, vagy bármely felszíni bőrsérülés gyógyulásának elősegítésére alkalmazható az Ezerjó olaj. Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Hold olaj (30 ml)
Szülés előtti 8 hétben naponta fürdés után 20 csepp olajjal masszírozd át a gáti szakaszt mindaddig, amíg enyhe bizsergést tapasztalsz az érintett területen (ez pár perc). Nem szükséges lemosni az olajat. Ügyelj a higiéniára, mindig tiszta kézzel végezd a masszázst. A szüléshez is vidd el Hold olajat, hogy a kitolási szakaszban a szülésznő tudja használni a gátvédelemre.

Ezerjó olaj (10 ml)
A gáti szakasz mellett a bőr egyéb területeinek nyugtatására, regenerálására is alkalmazható. Így császármetszés esetén a heg kezelésére, vagy bármely felszíni bőrsérülés gyógyulásának elősegítésére alkalmazható az Ezerjó olaj. Naponta 5x3 cseppet óvatosan oszlass el a gáti szakaszon a teljes gyógyulásig. Ügyelj rá, hogy mindig tiszta kézzel kend fel az olajat és az üveg cseppentőbetétjét tartsd tisztán. Egyéb bőrfelületre a sérülés nagyságától függően 5x3-6 cseppet használj a teljes gyógyulásig. Gyermekeknél fél éves kor után használható.

FIGYELMEZTETÉS
A Hold olaj és az Ezerjó olaj fényérzékenyítő komponenst tartalmaz. Bedörzsölés után az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követő 24 órában. 

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható!