Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Naturix
Stria krém

Stria krém

Stria megelőzésére

Kiszerelés: 100 ml
Nincs értékelés
6 690 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A krém növényi összetevőinek köszönhetően puhítóan, rugalmasítóan és regenerálóan hat a bőrre, kedvezően befolyásolja annak normális működését, így mérsékli a striák kialakulását.

Striák kialakulhatnak gyors növekedéskor (kamaszkorban), testsúlyvesztéskor (hirtelen, nagymértékű fogyáskor), illetve a várandósság alatt, a test bármely pontján.

A Stria krém azáltal, hogy mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, megőrzi annak rugalmasságát, amely segíti a hirtelen változások áthidalásában.

A Stria krém a kakaóvajnak, a shea vajnak, a ricinus olajnak és a búzacsíraolajnak köszönhetően egész nap egy tápláló védőréteget képez a bőrödön, nem hagyja kiszáradni, ezáltal csökken a húzódás, a viszkető, kellemetlen érzés.

A Stria krém segítő társ az egész várandósság alatt, de bármilyen olyan élethelyzetben is használhatod, ahol nagyobb súlyveszteség, vagy súlygyarapodás, növekedés miatt a bőr nagyobb igénybevételnek van kitéve.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


6 éves kor alatt nem használható.


NATURIX minősítéssel rendelkező termék.


Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


Naponta kétszer masszírozd át a has, mell, comb és csípő területét, vagy bárhol, ahol úgy érzed, feszül, húzódik a bőröd. Látványos eredményhez javasolt a termék folyamatos, hosszú időn át tartó használata.

A termék alkalmazása a várandósság 20. hetétől, vagy bármikortól ajánlott, amikor feszülő érzést érzel. A krémet a szülés után is használd a hasadra, amíg vissza nem húzódik, illetve a melledre, amíg a kereslet-kínálat elve alapján be nem áll a tejtermelés optimális egyensúlya.

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! A Stria krémet rendeltetésénél fogva gyermekeknél a kamaszkori növekedési ugrásnál használhatod.

FŐBB ÖSSZETEVŐK:

vajfa-, búzacsíra-, és olivaolaj, mandarin esszencia, szantál illóolaj