Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Szülésfelkészítő csomag

Szülésfelkészítő csomag

A vajúdás időszakától a születés pillanatáig

5(1) értékelések megtekintése
17 990 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Vélemények

A csomagban található négy olajkeverék végigkíséri és segíti a kismamát a vajúdás időszakától egészen a születés csodálatos pillanatáig.

A csomag tartalma:

+ AJÁNDÉK Panarom vászon laptáska

Méhecske bőrfeszesítő masszázsolaj (10 ml)

Gyermekágyas időszakban a méhösszehúzódás elősegítésére szolgáló masszázsolaj. A masszázsolaj növényi olaj összetevőinek köszönhetően a szülés után intenzíven, mélyen regenerálja, feszesíti a has bőrét, illóolaj tartalmánál fogva segít a méh összehúzódásának folyamatában. A masszázsolajban található boróka és ciprus erőteljes összehúzó, vízhajtó hatása révén segíti a szervezet természetes regenerálódását, különösen akkor, ha valamely okból a méh összehúzódása lelassult.

Világra hozó masszázsolaj (20 ml)

Segít a szülés folyamatára hangolódni. A növényi olaj és illóolaj keverék növényi összetevőinek köszönhetően a szülés körüli nyugtató, lazító masszázshoz ajánlott. Hatására ellazul a test, oldódik a félelem, ezáltal a lélek megnyílik a szülés, születés csodájára. Használhatod akkor is, ha kórházban, akkor is, ha otthon hozod világra gyermeked. A masszázs a szülés óráiban megtartó erővel bír, segít ellazulni, segít összeszedni az erődet, így ha jól esik, kérd a szülésben téged segítőt, hogy masszírozza meg akár a teljes testedet a Világra hozó olajjal. A Világra hozó olajban található muskotályzsálya a szülés-születés egyik alapvető illóolaja. Segíti neked a szülés óráiban megtalálni azt a hullámzást, ami elvezet a gyermeked megszületéséhez, segít oldani az ismeretlentől és a fájdalomtól való félelmedet és feszültséget. A szantál és a damaszkuszi rózsa illóolajok elősegítik azt a belső munkát, amiben megtalálod magadban az őserőt.

Parázs olaj (20 ml)

Lendületet és energiát ad a szülés óráiban. Energetizáló, melegítő, pezsdítő illóolajainak köszönhetően szülés körüli stimuláló masszázshoz ajánlott. Ez a meleg és fűszeres illatú olajkeverék hatékony támogató, társ a szülés-születés óráiban, ha nagyobb lendületre, erőre lenne szükség. A Parázs olaj fokozza a keringést és enyhe vérbőséget okoz, ezáltal is támogatva a szülés természetes folyamatát.

Hold olaj (50 ml)

Segít a gát rugalmasításában. Ez a különleges növényi olaj (sárgabarackmag olaj, búzacsíraolaj, makadámdió-olaj és orbáncfű macerátum) és illóolaj keverék kiválóan alkalmazható gátmasszázshoz a szülést közvetlenül megelőző időszakban. A rendszeres gátmasszázs segít felkészíteni a gáti területet a szülés alatti tágulásra, rugalmasítja, táplálja a szöveteket, ezáltal segít elkerülni az esetleges sérülések kialakulását, továbbá támogatja a szülés utáni regenerálódást. A hidegen sajtolt növényi olajok sebgyógyító, bőrregeneráló, tápláló hatása és magas E vitamin tartalma segíti a gát rugalmasságát. A rendszeres masszázs ezen túl a szülésre való mentális felkészülést is segítheti.Várandósság ideje alatt is használható.


Szoptatás ideje alatt is használható.


Új illóolaj helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Méhecske bőrfeszesítő masszázsolaj (10 ml)

Naponta 3x7-10 csepp olajat kenj az alhas területére.

Világra hozó masszázsolaj (20 ml)

Szükség szerinti mennyiséggel masszírozzuk át a vajúdó asszony hátát és a csípőjét, vagy akár az egész testét finom, simító mozdulatokkal.

Parázs olaj (20 ml)

A szülést segítő szakemberekkel egyeztetve a Parázs olaj akkor is alkalmazható, ha a szülés ideje már eljött, de a fájások még nem kezdődtek meg. Fontos hangsúlyozni, hogy a Parázs olaj lendületet ad, azt az utolsó kis cseppet teszi bele a szülés folyamatába, amire a szülő nőnek szüksége van. A fahéj, szegfűszeg, gyömbér, kardamom illóolajok melegítő, vérbőségfokozó hatásuknál fogva elő tudják segíteni a szülés beindítását, amennyiben arra a baba is készen áll. A szülés és annak beindulása egy sokrétű folyamat, melynek jelentős momentuma, hogy az Édesanya készen álljon, meglegyen benne a hit, a bátorság, az erő, arra, hogy életet adjon gyermekének. Masszírozd át 60-90 csepp olajjal (szükség esetén magasabb cseppszámmal) a csípő teljes területét (derék, keresztcsont, alhas, combok), ha fogyni látszik az erő a vajúdás alatt. Szükség esetén ismételhető, de ebben a döntés a szülést segítő szakember (szülészorvos, szülésznő) hozza meg az édesanyával együtt.

Hold olaj (50 ml)

Szülés előtti 8 hétben naponta fürdés után 20 csepp olajjal masszírozd át a gáti szakaszt mindaddig, amíg enyhe bizsergést tapasztalsz az érintett területen (ez pár perc). Nem szükséges lemosni az olajat. Ügyelj a higiéniára, mindig tiszta kézzel végezd a masszázst. A szüléshez is vidd el Hold olajat, hogy a kitolási szakaszban a szülésznő tudja használni a gátvédelemre.

ELLENJAVALLAT
A Parázs olajat csak a várandósság legvégén, a szülés kezdetén, a szülés alatt alkalmazható.
Szoptatás alatt nem alkalmazható.

FIGYELMEZTETÉS
A Méhecske bőrfeszesítő masszázsolaj és a Hold olaj fényérzékenyítő komponenst tartalmaz. Bedörzsölés után az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható!

KÜLÖN FIGYELMEZTETÉS GYERMEKEKNEK, VÁRANDÓSOKNAK, SZOPTATÓS ANYÁKNAK
Kérjük, hogy a csomag egyes összetevőinél győződj meg arról, hogy azt hogyan használhatod gyermekednél, vagy saját magadnál.

2024.06.27
Tímea

Ajándék lesz, a csomagolás tetszik, akinek vettem, remelem ő is szeretni - használni fogja.