Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Táltos paripa masszázsolaj

Táltos paripa masszázsolaj

Immunerősítő masszázsolaj gyerekeknek, fél éves kortól.

Kiszerelés: 100 ml
Nincs értékelés
8 690 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A Táltos paripa masszázsolaj, ahogy a neve is sugallja, erősítő és biztonságot adó növényi olajok elegyét tartalmazza. A népi megfigyelések szerint a benne lévő illóolajok és növényi kivonatok erősítően hatnak az emberi szervezetre, növelik annak ellenálló képességét. A masszázsolajban szereplő brazíliai eukaliptusz, mandarin, édesnarancs, levendula és mirha illóolajok idegrendszeri kiegyensúlyozó, nyugtató hatásuk révén segítenek az esti lecsendesedésben, a rózsafa és a citromos eukaliptusz kiválóan segít a légutak tisztán tartásában. Az esti rutin részeként a Táltos paripa masszázsolajjal végzett masszázzsal ki tudsz alakítani egy olyan rituálét, amely ismerőssége okán segít a megnyugvásban, könnyebb elalvást biztosít.Új keverék helyi alkalmazásakor javasoljuk a bőrteszt elvégzését.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


Fürdés után gyöngéd mozdulatokkal masszírozd meg a gyermek egész testét, ha erre nyitott a gyermeked. Ha csak kevesebb időtök van, a hátát és a mellkasát masszírozd át finoman. A lényeg, hogy a masszázs mindig nyugodt körülmények között történjen. A masszázsolaj mennyisége igazodjon gyermeked méreteihez és a masszírozott testfelület nagyságához.

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt nyílt sebre és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak külsőleg alkalmazható! A Táltos paripa masszázsolaj fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Használat után az érintett bőrfelületet ne tedd ki közvetlen napfürdőnek. Hat hónapos kortól használható.

FŐBB ÖSSZETEVŐK:

heliantus annus, calendula off., citrus limonum, citrus sinensis, aniba rosaedora, eucalyptus citriodora, lavandula super, comiphora molmol