Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett. (kivéve MPL)
Gyermekágy és Anyaság kártyák

Gyermekágy és Anyaság kártyák

Pozitív és erőt adó kártyák a gyermekágy időszakára

Nincs értékelés
10 900 Ft
-+
Áruházi készletMOM Park, ADRIENNE FELLER StoreMammut I. Panarom Store
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Személyes átvétel: ingyenes
Szállítási díj (Magyarország): 1490 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 4550 Ft-tól
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Vélemények

Az első évek a gyermekünk, gyermekeink születése után gyakran olyan kihívások elé állítanak minket, mint korábban semmi az életünkben. Az érzelmeink legszélesebb skáláját tapasztaljuk meg anyaként. Járunk a csillagok felett és a legmélyebb barlangok bugyraiban, mindezt akár egy azon napon belül. Néha megkérdőjelezzük önmagunkat, képességeinket, döntéseinket. Nem tanácsra van szükségünk, hanem önmagunk megerősítésére, a hitre, hogy gyermekeink számára mi vagyunk a lehető legjobb édesanyák, és hogy az anyaság útja csodákat és új felismeréseket tartogat a számunkra! Általa többek lehetünk.

Ez az 52 darab kártya és az általuk hordozott vizuális megerősítés ebben támogat és erősít minket, Nőket, Anyákat, hogy rátaláljunk Önmagunkra ebben az új szerepkörben.

Minden nap húzhatsz egy pozitív megerősítést és választhatsz egy illóolajkeveréket hozzá, hogy még mélyebben vésődjön be a tovább lendítő gondolat.! A számodra leginkább fontos kártyákat tedd ki otthonodban, vagy akár veled lehetnek minden pillanatban, hogy támogassanak és erősítsenek abban, hogy rátalálj Önmagadra ebben az új szerepkörben.

Készítette: Zágoni Bettina