Magyarország területén belül ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!
Mediterrán hangulat térparfüm

Mediterrán hangulat térparfüm

Citrusos illatú, frissítő hatású térparfüm.

Kiszerelés: 50 ml
Nincs értékelés
7 790 Ft
-+
NÖVÉNYI ÉS BIO ALAPANYAGOKBÓL
SAJÁT KÉPZÉSEKKEL és AKADÉMIÁVAL
TÖBB ÉVTIZEDES SZAKÉRTELEM
SZÁLLÍTÁS
Szállítási díj (Magyarország): 1290 Ft-tól
Szállítási díj külföldre: 3990 Ft-tól

Szállítási idő: 1-2 munkanap
Termékleírás
Alkalmazás
Figyelmeztetés
Összetevők
Vélemények

A Mediterrán hangulat térparfüm friss és zamatos citrus jegyeivel frissíti a teret, és különleges, örömteli hangulatot teremt. Segíti az önkifejezést, erősíti az önbizalmat és bizakodással, erővel tölti fel a lelket. Hangold környezetedet jó kedvre! A Mediterrán hangulat térparfüm élénk illatai segítenek felszínre hozni és megélni a Benned élő örömöt.100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 


A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.


Térparfüm légfrissítéshez, térillatosításhoz. Permetezz a levegőbe 1-2 pumpálásnyit vagy szükség szerint a kívánt illat eléréséhez. Használhatod kis terekben, mint a fürdőszoba, vagy mosdó. Kiválóan alkalmas előszobák és vendégmosdók (étterem, kozmetika, orvosi rendelő) illatosítására, az otthonosság érzetének erősítésére. Kiválóan alkalmazható a tér újrahangolására, ha vita, vagy egy nehéz beszélgetés után tiszta vizet akarsz önteni a pohárba. Használhatod akár az autódban is. Nagyobb terekben, gyors illatosításra alkalmas. Ne használd textíliákon!

Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott. Mellék- és kölcsönhatás nem ismeretes. Ne alkalmazd a készítményt bőrön és a lejárati időn túl. Sérült készítményt ne használj. Ügyelni kell arra, hogy szembe, nyálkahártyára (szájba, orrba) ne kerüljön! Csak permetezve alkalmazható! Ne használd textíliákon!

Mentha Citrata Herb Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Mentha Piperita Oil, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Alcohol